Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Respect maksimalan, svaka čast'

Predivna gesta radnika Čistoće postala hit na mrežama, oduševio mnoge: 'Mario je zaslužio javnu pohvalu'

Zagreb: Odvoz papirnog otpada u centru grada
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
29.03.2024.
u 22:16

"Naš kolega Mario Gabud, djelatnik Čistoće, pronašao je izgubljeni novčanik dok je u noćnoj šihti vrijedno čistio. Novčanik je poštom sretno stigao do vlasnika, a Mario je zaslužio i javnu zahvalu koju vam rado dijelimo", pišu iz Holdinga.

Danas je Zagrebački Holding na Facebooku podijelio priču o predivnoj gesti svojega kolege, jednog od djelatnika Čistoće, koji je pokazao iznimno poštenje dok je obavljao svoj posao. Naime, čisteći parkiralište u noćnoj smjeni u Koledinečkoj ulici u Zagrebu, Mario je pronašao novčanik koji je sadržavao dokumente i novac. Naposljetku je sav sadržaj vratio vlasniku, i to poštom.

"Naš kolega Mario Gabud, djelatnik Čistoće, pronašao je izgubljeni novčanik dok je u noćnoj šihti vrijedno čistio. Novčanik je poštom sretno stigao do vlasnika, a Mario je zaslužio i javnu zahvalu koju vam rado dijelimo. Još jednom hvala Mariju, kao i ostalim kolegama koji se u svakodnevnom obavljanju svojih poslova nerijetko nađu u situaciji koja izlazi iz okvira njihovih radnih zadataka i, koliko god je to moguće, izađu u susret te pomognu našim sugrađanima", ponosni su iz Holdinga na svojeg djelatnika.

Gabud je obavijestio vlasnika da je pronašao njegov novčanik porukom: "Pozdrav, ja sam Mario Gabud te radim u 'Čistoći' na čišćenju i pranju ulica u noćnoj smjeni. Tijekom čišćenja parkirališta u Koledinečkoj ulici pronašao sam Vaš novčanik te Vam ga ovim putem vraćam. Lijep pozdrav". 

Fotografija te poruke također je objavljena na Facebooku. "Stiglo prekjučer Jakovu poštom u pismu... Sve unutra, i novci i dokumenti... Respect maksimalan i svaka čast!", piša na društvenoj mreži jedan muškarac, zahvalan što je djelatnik Čistoće vratio novčanik.

VEZANI ČLANCI:

U komentarima je naglasio i da će nagraditi poštenog nalaznika. Drugi su mu komentatori, pak, savjetovali da nazove njegova šefa i javno ga pohvali, a izgleda da je to učinio ili on ili netko drugi, budući da je Zagrebački Holding saznao za lijepu gestu svojega zaposlenika. Ostatak priče znate. 

FOTO Velika izložba zmija i papiga u Zagrebu: Upoznajte najotrovniju zmiju na svijetu

Zagreb: Odvoz papirnog otpada u centru grada
1/38

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije