Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proširite svoje znanje

Plesne radionice u PS TransForm

06.02.2015.
u 18:16

Plesni studio TransForm osnovan je u rujnu 2014. godine s ciljem edukacije djece i mladih urbanim plesnim tehnikama

Plesni studio TransForm uz redovite tečajeve hip hopa, akrobatike i jazz dancea, svakog vikenda održava plesne radionice s poznatim imenima hrvatske i inozemne plesne scene. Na radionicama se redovito okuplja velik broj plesača koji koriste priliku da prošire svoje plesno znanje različitim stilovima te se odlično zabave!

Sljedeća na repertoaru je radionica Tamare Savićević, osnivačice plesnog ansambla Kelkope. Radionica će se održati u nedjelju 08. 02. U 15h u Fitness centru Olimp na Knežiji, na adresi Zadarska 80. Na Facebook fun pageu PS TransForm nalazi se raspored radionica, kao i fotografije i video snimke svih održanih radionica.

Plesni studio TransForm osnovan je u rujnu 2014. godine s ciljem edukacije djece i mladih urbanim plesnim tehnikama. Osnivači studija su Davor Worda Ćiković, glumac i plesač u mjuziklima Footloose i Crna kuća, te dugogodišnji plesač poznatih imena hrvatske estrade i Ivana Rončević.

Nedavno su plesači PS TransForm imali priliku sudjelovati na projektu čiji je rezultat atraktivan plesni video ˝Murder˝.

>> Festival Alternativnog Kazališnog Izričaja kreće od 15. prosinca!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije