Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREBAČKA ZAOBILAZNICA

Pijan i bez vozačke izazvao prometnu nesreću, vozač Suzukija teško ozlijeđen

Policija
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
21.02.2020.
u 10:38

Vozaču Mercedesa izmjereno 1,47 promila alkohola u krvi.

Pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole noćas oko 1.15 sati 49-godišnji vozač Mercedesa skrivio je prometnu nesreću u kojoj je drugi vozač teško ozlijeđen.

– On se kretao sjevernim kolnikom autoceste A 3, dionicom prometnog čvora Lučko – Jankomir. Dolaskom do 14 km + 750 m tijekom kretanja iza drugog vozila nije držao dovoljan razmak zbog čega je naletio na osobni automobil marke Suzuki Vitara kojim je upravljao 55-godišnjak, a kretao se neposredno ispred osobnog automobila marke Mercedes – navodi zagrebačka policija. 

U nesreći je teško ozlijeđen vozač Suzukija i pružena mu je pomoć u KB Sveti Duh, dok je lakše ozlijeđenom 49-godišnjaku pružena u KBC Sestre milosrdnice.

Vozaču Mercedesa izmjereno 1,47 promila alkohola u krvi.

Komentara 3

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:07 21.02.2020.

Hm, pa što će mu vozačka dozvola, ako vozi pijan? Tako i tako će ostati bez nje. Osim toga, što ovaj ima voziti ispred njega, kad je on pijan i vozi. Ne mogu vjerovati da sam ovo pročitao. Čovjek ima 49 godina, a nema vozačku i vozi pijan, prebrzo, naravno. Mentalni sklop? Mentalna higijena? Nacionalnost ili pošteni drug. Malo više podataka o ovom biseru, drug novinar.

LJ
ljutko
11:31 21.02.2020.

za takve prekršaje mora biti kazna 1-2 g godine zatvora, pa će se većina vozača opameriti

LI
liliZG
16:41 21.02.2020.

mogu oni oduzimati vozačke i naplačivati kazne al ovi koji voze pijani , drogirani i bez vozačkih inako će voziti i dalje .... ...jedino da ih se strpa u zatvor na neko vrijeme i tako bar za to vrijeme spasii koji sudionik u prometu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije