Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje

Obnovili studentske menze, iduće godine i Veterini novi restoran

menza
arhiva vl
26.01.2012.
u 08:00

Nove samoposlužne linije u studentskim restoranima planiraju se u ovoj godini i u domovima Cvjetno naselje i Laščina

Nakon povratka sa “zimskih praznika” studente su dočekali obnovljeni restorani u Studentskom centru te u Studentskom domu Stjepan Radić.

Brojni od njih bili su iznenađeni novim samoposlužnim linijama koje im sada omogućuju da hrana uvijek ostane topla te da, uostalom i vide što im se stavlja na tanjur. Osim linija, zamijenjena je i oprema po ostalim studentskim restoranima.

- Gotovo svake godine mijenjaju se uređaji. Doduše, promjene nisu uvijek vidljive studentima, ali uvijek su zadovoljeni najviši higijenski te sigurnosni standardi - govori pomoćnik ravnatelja Studentskog centra za prehranu Bernard Marić i dodaje kako je u ovogodišnjem planu još i obnova restorana u studentskim domovima Cvjetno naselje i Lašćina te druge linije u Studentskom centru u Savskoj.

Također, izgradit će se i potpuno novi restoran na Šumarskom i Agronomskom fakultetu, a sljedeće godine svoju će novu “menzu” dobiti i Veterinarski fakultet

Komentara 1

GE
geichi
10:20 27.01.2012.

Iako, koliko mi je poznato, nema veze sa Studentskim centrom, bilo bi dobro da netko od nadležnih (tko god to bio) provjeri što jedu studenti u menzi na Tekstilno tehnološkom fakultetu u Zagrebu, odnosno kakav \"izbor\" hrane imaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije