Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvara se gyms4you

Novi fitness klubovi u gradu radit će i po noći, od 0 do 24 sata

Gyms4you
09.01.2015.
u 09:00

Prvi Gyms4you bit će otvoren u Bundek centru, slijedi otvorenje i na atraktivnoj lokaciji u novom VMD kvartu u Strojarskoj ulici

Gyms4you jedinstveni je europski koncept fitness klubova koji prvi put stiže u Zagreb, i to krajem ovoga mjeseca. U novom prostoru Bundek centra prvi u nizu Gyms4You klubova otvara se 29. siječnja, a među najvažnijim posebnostima ovog koncepta je radno vrijeme od 0 do 24 sata, ali i jedinstvena članska iskaznica koja vrijedi i za sve Gyms4you lokacije.

Na dan otvorenja u Bundek centru će biti moguće kupiti godišnju članarinu po akcijskoj cijeni od 995 kuna, a ponuda će vrijediti 48 sati od otvorenja. Slijedi otvorenje Gyms4you na atraktivnoj lokaciji u novom VMD kvartu u Strojarskoj ulici, a do kraja godine u planu im je otvoriti klubove i u ostalim dijelovima grada.

U klubovima će se moći vježbati na vrhunskoj opremi Technogym, bez ikakvih dodatnih troškova. 

Komentara 1

TV
tvrdapixa
10:57 10.01.2015.

To je prava stvar za naše sugrađane koji ne mogu noću spavati od briga kako preživjeti s malim prihodima i sve večim nametima. Turci su bili male bebe prema ovim domaćim haračlijama. Sad kad nemreš zaspati od strepnje i iznenađenja u poštanskom sandučiću, ljepo odeš na fitnes po mrklom mraku. Ali vidi vraga, i to se mora platiti. Nije dosta da nas plindraju po danu, sad su uveli nove noćne šihte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije