Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar 4 automobila

Nesreća na zagrebačkoj obilaznici, promet normaliziran

Sudar na zaobilaznici (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
17.04.2013.
u 09:15

Nakon prometne nesreće,policija je uklonila vozila na zaustavni trak i promet je normaliziran, kažu iz PU zagrebačke. Ako Vi imate kakve informacije ili fotografije javite nam se na dojavi@vecernji.net

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) kod motela Plitvice u smjeru istoka jutros se dogodila prometna nesreća u 7.47 sati. Sudarila su se četiri vozila, a od policije saznajemo da je jedna osoba lakše ozlijeđena. Policijski službenici uklonili su vozila na zaustavni trak te se promet brzo normalizirao, kažu nam iz PU zagrebačke.

Ako Vi imate kakve informacije ili fotografije javite nam se na dojavi@vecernji.net

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije