Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drsko se prišuljao

Lopov u Maksimiru istrgnuo umirovljenicama lančiće s vrata

policija
Foto: ilustracija
04.08.2014.
u 13:09

Uzrujana gospođa koju je kradljivac zatekao u Ulici Antuna Konaka, krađu je odmah prijavila policiji. Nepunih 15 minuta kasnije, isti je događaj obilježio i dan četiri godine mlađe Š. T.

Kada je jučer oko 8 sati krenula u šetnju Maksimirom, 86-godišnja N. K. nije niti sumnjala da će joj ostatak dana pokvariti drski lopov koji joj se prišuljao s leđa i istrgnuo lančić koji je nosila na vratu. Uzrujana gospođa koju je kradljivac zatekao u Ulici Antuna Konaka, krađu je odmah prijavila policiji. Nepunih 15 minuta kasnije, isti je događaj obilježio i dan četiri godine mlađe Š. T.

Njoj je vjerojatno isti kradljivac s vrata strgnuo lančić u susjednoj Stiplošekovoj ulici. Muškarca koji se nakon krađe dao u bijeg, gospođe su opisale kao tamnoputog muškarca dvadesetih godina, jače tjelesne građe.

>>Džepari operiraju po Istri: Bez novčanika ostale tri žene

Komentara 2

Avatar tajar
tajar
17:38 05.08.2014.

Slično se je dogodilo pred desetak dana mojoj znanici dok je čekala autobus na Bukovačkoj. Izgleda da je to ista banda, s istim M.O., na istom području.

LI
liliZG
11:15 06.08.2014.

isto se događalo u prolazu ispod željezničkog nadvožnjaka prema knežiji gdje su ljudima trgali lančiće koji su išli u crkvu ili sa tramvaja, bila je prava berba jedno vrijeme a krala je ekipa Roma koja je živjela odmah iza čoška u jednoj kući i drmala tim dijelom kvarta uz prugu, ...već duže vrijeme nije bilo akcije na tom području , valjda su ih malo polovili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije