Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zameteni u snijegu

Ljutiti građanin: Čekao sam bus 40 minuta i nisam ga dočekao!

tramvaj,snijeg
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/9
25.03.2013.
u 13:44

Ako imate informaciju da u nekom dijelu grada ipak postoje problemi u javno- gradskom prijevozu javite nam na dojavi@vecernji.hr

Gust snijeg koji pada u Zagrebu stvario je probleme u javom gradskom prijevozu. Osim snijega koji je obustavio niz autobusnih linija te kvarova tramvaja i nestanka struje, promet je u samom centru grada bio prekinut i zbog sudara na Franskopanskoj ulici.

- Svi problemi su uklonjeni, iako teče otežano, nijedna linija ZET-a više nije u prekidu, rečeno nam je ZET-a. Otklonjene poteškoće koje su uzrokovale prekid pojedinih linija. Vozi se otežano zbog uvjeta na cestama. 

- Autobusna linija 109 Črnomerec - Dugave prometuje katastrofa, ako uopće prometuje! Maloprije sam na prvoj stanici od Črnomerca čekao taj bus 40 minuta i nisam ga dočekao. Na stanici je 100 ljudi tako da je i došao ne vjerujem da bi itko uspio ući, javio nam je čitatelj.

Meteorolozi, prema posljednjim informacijama, predviđaju da će se na širem području grada stvoriti snježni prekrivač i do 10 centimetara, a temperatura neće prelaziti iznad nule. Snijeg će padati i sutra, a slabljenje padalina očekuje se u srijedu kada će se pojaviti i poneka zraka sunca, no temperature i tada neće prelaziti 0 C, u noći sa srijede na četvrtak temperatura će se spustiti na - 5.

Podsjetimo, u Novom Zagrebu zbog kvara tramvaja linije 7 na Mostu mladosti u smjeru Novog Zagreba tramvajske linije 6 i 8 od 14 sati vozile su skraćeno do Žitnjaka, a tramvaji linije 7 vozili su preusmjereno od Dubrave, Držićevom ulicom i Ulicom grada Vukovara na Savski most.

Zbog zimskih uvjeta na cestama, od 14 sati bila je obustavljena i autobusna linija 202 Kvaternikov trg – Kozjak, dok je autobusna linija 127 Črnomerec – Mikulići skraćena do Vaupotićeve ulice.

Ranije danas obustavljene su sljedeće linije: 

101 Britanski trg – Gornje Prekrižje, 128 Črnomerec – Lukšići, 129 B Mandaličina – Vrhovec, 138 Britanski trg – Zelengaj – Britanski trg, 140 Mihaljevac – Tomislavov dom, 142 Vrapčanska aleja – Jačkovina – Vrapčanska aleja, 150 Garaža Tuškanac – Gornji grad, 207 Srebrnjak – Rim – Srebrnjak.

Autobusna linija 124 Črnomerec – Gornji Stenjevec skraćena je do Ulice Dubravica; linija 126 Črnomerec – Gornja Kustošija – Krvarić skraćena je do starog okretišta; autobusna linija 130 Črnomerec – Borčec skraćena je do Zelene magistrale, a linija 164 Savski most – Horvati skraćena je do Horvata.

Tramvajske linije 4 i 11 prometovale su skraćeno do Dubrave, nakon čega su putnike prevozili ZET-ovi autobusi zbog nestanka električne energije u Ulici Dubrava, kod Dankovečke ulice, no iz ZET-a javljaju kako je promet normaliziran. 

>>Temperature ispod ništice, u većini unutrašnjosti pada snijeg

>>ZET opet u problemima, informativni zasloni bez podataka

>>S početkom proljeća u Zagreb se vratila zima

Ključne riječi

Komentara 36

KA
Karizma
05:34 26.03.2013.

Dobro su se pripremili SDPovi dezurni forumasi u blacenju Bandica i ni malo ih nije stid sto govore neistine.Kod mene je ralica prosla 2 puta tijekom noci i odgovorno mogu tvrditi da Zagreb nikad nije bio brze i bolj ociscen ovih 40 godina otkad sam u Zagrebu.Ali koliko vidim SDP dobro placa kad su ovako revni u blacenju Bandica

VI
Vito
07:50 26.03.2013.

26.03.2013. u 05:34h Karizma Ti očito živiš pored garaže iz koje izlaze ralice Dokaz? Kod mene je ralica prosla 2 puta tijekom noci Samo ne pišeš u kojim je smjerovima išla - jedno iz garaže, drugi put u garažu

SI
siljo2005
19:45 25.03.2013.

Oče li nekto biti toliko dobar i javiti Holdingu da pada snijeg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije