Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masarykova

Ljubo Jurčić dobio od Bandića prostor za svoju stranku Novi val

05.04.2014., Zagreb - Osnivacka skupstina nove politicke stranke Novi val. Ljubo Jurcic.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
30.07.2014.
u 07:45

Osnovni cilj djelovanja stranke je zalaganje za gospodarski zaokret Hrvatske, a za 60 kvadrata Gradu će mjesečno plaćati 362 kune

Novoosnovana stranka bivšeg esdepeovca Ljube Jurčića Novi val stranka razvoja od Grada je dobila prostor u Masarykovoj 22, od 60,45 četvornih metara.

U obrazloženju gradonačelnik Milan Bandić navodi da je riječ o stranci koja je registrirana u svibnju ove godine i kojoj je potreban prostor za središnji ured odakle će koordinirati osnivanje prvih ogranaka stranke.

– Osnovni cilj djelovanja stranke je zalaganje za gospodarski zaokret Hrvatske, kroz planove i konkretna rješenja kojima naše društvo može izaći iz krize, a građani bolje živjeti, bez uvođenja dodatnih mjera štednje i poreza – dio je obrazloženja na temelju kojega je Bandić Jurčiću dao prostor na korištenje. Najamnina je 362 kune mjesečno.

'Hrvatskoj ne trebaju krv, znoj i suze već ljudi koji će njome znati upravljati'

Komentara 10

Avatar gladnijura
gladnijura
08:19 30.07.2014.

Bilo bi dobro da taj nadristručnjak prvo riješi kuhinju koju je skuhao sa INA--om u vrijeme kada je bio ministar.

Avatar KOJOT PERA
KOJOT PERA
09:17 30.07.2014.

Zar se nisi dovoljno nazaokretao dok si bio u vlasti.Sad bi opet.

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
11:04 30.07.2014.

Svoje je sposobnosti pokazao prodajom INA-e i sad još ima obraza palamuditi sa nekom strankom. Daj se ono više makni iz javnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije