Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice kiše

Kako doskočiti kiši: Preko vode i automobila do slobode

poplava
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/6
17.05.2010.
u 17:51

Parkiralište kod Inine zgrade u N. Zagrebu pretvorilo se u poligon za akrobacije.

Kiša koja je neumorno i strpljivo padala cijeli vikend donijela je razne poteškoće. U Zagrebu je samo u subotu palo skoro 50 litara po četvornom metru, što je ukupna prosječna količina padalina za cijeli svibanj. Velika količina oborina ponovno je pokazala nedostatke odvodnog sustava na gradskim prometnicama i parkiralištima, a od nekih je Zagrepčana učinila prave akrobate.

Gimnastički pothvat

Malu gimnastičku predstavu priredila je žena koja se svim silama trudila izbjeći dodir s vodom na parkiralištu Inine zgrade u Novom Zagrebu iako je njezin automobil “stršao“ kao otok u velikoj lokvi koju je načinila kiša.

Srećom, kolega čiji je automobil bio parkiran odmah pokraj njezina “okovanog” lokvom velikodušno je pomogao ženi sa slike, ponudivši joj da se prebaci do svog limenog ljubimca kroz prozor kako ne bi, pretpostavljamo, uništila cipele. Tko zna kakve su je obveze sve tog dana još čekale.

Prevrtljivo vrijeme

Neuobičajeno svibanjsko vrijeme primoralo je ljude da se snalaze na razne načine, a i to je ujedno bila prigoda nekima od njih da ponovno pronađu sportaša u sebi.

Komentara 5

LA
Lana
18:25 17.05.2010.

Kaj ta gimnasticarka nije cula za gumene cizme koje se nose po kisi? Vjerojatno nije kad je na takvu kisu obukla bijeli sako! Nije da je voda do koljena pa da nije mogla izaci van. To je bilo vise prenemaganjaja nego izbjegavanje \"poplave\".

JU
JUBITU
18:28 17.05.2010.

Hahahaha. Vjerojatno je išla na trg gubit dane na prosvjed. Misli da more spriječit gradnju a prepalo ju 4 cm vode :)

AG
Agramer198
09:44 18.05.2010.

daj ne je..bi nije Zagreb Beč da ima 316 starih gradskih blokova pa ak se jedan ili dva razvale (što naravno ne čine tamo) nitko neće primijetiti... Koji drek Horvatinčić nije išao gradit svoj exkšluzivni prostor cum garaža tam di je to potrebno? Na primjer ispod igrališa u Klaićevoj. Tam je bolnica i fala Bogu pa furt fali mjesta. Al neeee,on će lijepo za svoju privatnu garažu pojesti pola pješačke zone u Varšavskoj a mi bi trebali da budemo kuš jer kakti ovce smo i zadovoljni sa stanjem stvari. Valjda se očekivalo da mu hitimo konfete po glavi za nagradu kaj nas je lijepo ignorirao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije