Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački HDZ

Jasen Mesić: SDP na srozavanje Zagreba zabija glavu u pijesak

jasen mesić
Arhiv VL
21.12.2010.
u 10:30

Mesić ističe da je riječ o cirkusu jer SDP na državnoj razini traži i zahtijeva jedno, a na lokalnoj razini radi drugo

Jučer je izglasan jedan od najgorih proračuna koji smo imali prilike vidjeti, a kamoli za njega glasati, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare prvi čovjek zagrebačkog HDZ-a Jasen Mesić.

- Cirkus SDP-a, odnosno njihova dosljednost vidi se po tome da će roditelji morati platiti 70 milijuna kuna više, da će naši građani imati više od 100 milijuna kuna manje za komunalne akcije, a da će više dobivati ured gradonačelnika i gradski ured za financije - dodao je.

Mesić ističe da je riječ o cirkusu jer SDP na državnoj razini traži i zahtijeva jedno, a na lokalnoj razini radi drugo.

- Svojim ponašanjem izazivaju potpun kaos i mi smo u gradu Zagrebu već godinama taoci sukoba frakcija SDP-a, a to  je za ostavku ili predsjednika ili kluba zastupnika.  Na ovakvo očigledno srozavanje grada Zagreba reagiraju zabijajući glavu u pijesak - zaključio je Mesić.

 

Ključne riječi

Komentara 9

PO
pop72
14:42 21.12.2010.

jasene niste li vi opljačkali i uništili cujelu državu te vam je žao što nemožete terorizirati i grad zagreb. Gradska vlast radi u okviru dopuštenja markova trga odnosno šeksova ustava i zakona po njegovu ustavu, tako da je sve zakonito dok god to kaže šeks, on jedini zna smije i može tumačiti ustav i zakone svi ostali su zna se sitnozuba stoka u vlasništvu hdz-a.

RU
rus4
12:39 21.12.2010.

Jasen: jesi ti svjestan da te Sanader stavio na tu funkciju zato što nisi nikakav protukandidat Bandiću....Da je htio jačega,sigurno ti to ne bi bio....Jadni bi mi bili kad bi tebi dali grad u ruke....Šta si to ti iz svojih Dugava stvorio?Tata ti sigurno dobio stan u socijalizmu....?????Banditić je previše maznuo i potrošio pa sad nema love...zato je takav proračun....nema ni za što....koliko vrijediš toliko i imaš...

HU
husli
12:53 21.12.2010.

Jasen, hmm, kakvo je to ime, zar HDZ nema za Zagreb bas niti jednog jačeg igrača od Jasena... ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije