Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao u Prudinec

Holding: Uklonjen glomazni otpad iz privremenog skladišta u Sesvetskom Kraljevcu

Glomazni otpad odvezen je iz Sesvetskog Kraljevca
Zagrebački holding
31.10.2021.
u 17:03

Podsjetimo, dok se jučer u Sesvetskom Kraljevcu održavao prosvjed oko skladištenja glomaznog otpada u tom naselju, istovremeno se taj otpad odvozio na plato skladišta Prudinec.

Djelatnici podružnice Čistoća uklonili glomazni otpad skladišnih kapaciteta tvrtke Unija Nova d.o.o. u Sesvetskom Kraljevcu, a skladišni kapaciteti očišćeni su dva dana prije roka, javljaju u Zagrebačkom Holdingu, 

Podsjetimo, dok se jučer u Sesvetskom Kraljevcu održavalo mirno okupljanje oko skladištenja glomaznog otpada u tom naselju, istovremeno se taj otpad odvozio na plato skladišta Prudinec, a jučer smo objavili video iz praznog skladišta tvrtke Unija Nova, u blizini koje se održao jučerašnji skup. 

- Glomazni otpad bio je uskladišten ukupno 73 dana, a jučer u jutarnjim satima navedena lokacija privremenog skladištenja bila je uredno očišćena. Glomazni otpad je odvezen na plato skladišta Prudinec (ne na odlagalište Jakuševec), na kojem će biti razvrstan do konačnog zbrinjavanja - kažu u Holdingu. 

Komentara 3

BE
berija
19:17 31.10.2021.

Koliko je koštalo to vozikanje otpada i koliki je ugljični otisak operacije u odnosu na troškove i otisak izravnog odvoženja u Prudinec, tj Jakuševac ?

MO
modovisisajteMaraschino
14:33 01.11.2021.

Prelijevanje iz šupljeg u prazno

Avatar Duran Duran
Duran Duran
21:21 31.10.2021.

Strašno, ne vidim nikakav napredak vladajućih. Katastrofa nam se sprema vrhunskim potezima ovih...nazovi stručnih ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije