Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽAVANJE

Gotovo cijele Šestine zbog radova sutra ostaju bez vode!

Radovi na obnovi vrelovoda u Ulici Hrvoja Macanovića, Pakoštanskoj ulici te oko tržnice Jarun
Davor Puklavec/PIXSELL
06.09.2021.
u 10:31

Iz Vodoopskrbe i odvodnje građane mole za strpljenje, a za vrijeme radova građani će po vodu morati do cisterni.

U utorak, 07. rujna 2021. godine, zbog planiranih radova na vodoopskrbnom sustavu potrošači u ulicama Šestinski trg, Prilaz Kraljičinom zdencu, Podrebrenica, Kecerini donji, Potočari, Kecerini gornji, Somuni, Gorjani, Bolteki, Kelkovići, Mitaki, Benkov put, Opuhači, Šafranišće, Cesarov gaj, Šestinski Kraljevec, Šušnjevec, Sudiščak, Trsišće, Sjevernjak, Grebenščica, Pirovec, Pirovec gornji, Kalabarevo vrelo, Mlinska, Ćićarijska, Jahorinska, dio Lovćenske, Mlinovi i okolnim ulicama te Šestinskoj cesti od Crkve do Podrebrenice u Šestinama će biti bez vode.


Prekid u opskrbi vodom bit će u razdoblju od 08:00 sati do 16:00 sati. 

 - Za vrijeme trajanja radova opskrba vodom osigurana je autocisternama s oznakom "VODA ZA PIĆE". - poručili su iz Vodoopskrbe i odvodnje te zamolili građane za strpljenje.

Dodajmo kako su trenutno bez vode stanovnici Voltinog naselja, a poteškoća u opskrbi ima i na Bukovcu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije