Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
branimirova ulica

Dvije osobe ozlijeđene u sudaru tramvaja i dva automobila: 'Gurao ga je sigurno desetak metara'

Foto: snimio čitatelj 24sata
11.08.2020.
u 12:33

U tijeku je policijski očevid nakon kojeg će biti poznati detalji nesreće

Tramvaj i dva automobila sudarili su se danas oko 10.25 u Branimirovoj ulici u Zagrebu, a dvije su osobe ozlijeđene. 

– Baš sam prolazio pokraj Branimirove tržnice kad je tramvaj pogodio Volkswagen Passat koji je skretao lijevo, iz Kružićeve u Branimirovu ulicu. Gurao ga je sigurno desetak metara, sve do stupa. Nakon toga, drugi automobil koji je također skretao iz Kružićeve ulice, zabio se u tramvaj – ispričao je čitatelj koji se našao na mjestu nesreće za 24sata.

Rekao je i kako se iz jednog automobila dimilo te da su se aktivirali zračni jastuci

Na mjesto nesreće stigla su dvoja vozila hitne koja su pružila pomoć ozlijeđenima. U tijeku je policijski očevid nakon kojeg će biti poznati detalji nesreće. U smjeru Autobusnog kolodvora zbog nesreće došlo je do zastoja tramvaja. 

 

Komentara 2

BA
baranja2
12:56 11.08.2020.

Eto putujem cesto za Slavoniju autocestom i nemogu se nacuditi nekulturi vozace,ako se nevaram na toj dionici momentalno su na tri ili cetri mjesta radovi pa je ogranicenje 100 km/h.Ja vozim 100-110 km i svima smetam ispadam budala koja neznaa voziti,a policije nigdje niti mobilnih radara.

BA
baranja2
13:02 11.08.2020.

Sto znaci da u sustavu policije sjede vjerovatno ljudi koji ne odradjuju svoj posao odgovorno,odite u Sloveniju gdje su radovi na cesti bar je jedan radar, i onda kad se desi tragedija kad gubimo mlade zivote tad su svi glasni i pametni a prevencija nam je ravna nuli. Ministarstvo u banani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije