Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovi u tijeku

Do sredine siječnja Špansko dobiva novo igralište

Foto: Hrvoje Hrestak
1/3
16.12.2020.
u 16:05

Projekt stoji oko 250.000 kuna, a za njega su, ističe Hrvoje Hrestak, vijećnik Mjesnog odbora Špansko jug, zaslužni svi njegovi članovi i tamošnji stanovnici

Dva betonska stola za stolni tenis, četiri dječje sprave na antistresnoj podlozi i klupe sa stolovima na popločenim podlogama. Otprilike tako izgledat će dječje igralište u Ulici Drage Gervaisa za mjesec dana, kada radovi koji su počeli ovoga tjedna budu dovršeni.

Projekt stoji oko 250.000 kuna, a za njega su, ističe Hrvoje Hrestak, vijećnik Mjesnog odbora Špansko jug, zaslužni svi njegovi članovi i tamošnji stanovnici. Za iduću godinu, pak, u planu je gradnja još dvaju igrališta, u ulicama Josipa Pupačića i Milana Rešetara, te skate parka u POS naselju. Javna nabava za park, dodaje Hrestak, već je u tijeku, a želja im je da se sve dovrši idući godine kada je usto najavljeno da će skateboarding biti proglašen disciplinom na Olimpijskim igrama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije