Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVE SU CIJENE?

Biljno meso i Vruća frajla: Ovo su novi gastro-hitovi Adventa, evo koliko koštaju

08.12.2021.
u 17:20

Kobasice i sarma prava su zimska hrana, a i gastrookosnica Adventa. Posjetitelji se usto vole ugrijati kuhanim vinom, a nezaobilazne su i fritule. No, ima li inventivnih delicija na ovogodišnjoj manifestaciji? Mnogi se, naime, žale da je ponuda ića i pića oskudnija pa smo potražili adventske novitete i drukčije specijalitete.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Tombstone
Tombstone
18:49 08.12.2021.

Biljno meso? Gledao sam na tv emisiju kad su nakon velike kampanje Burger Kinga za njihove bezmesne hamburgere i (naravno odglumljenog) odusevljenja gostiju lanca istima kao i tvrdnjama da uopce nisu osjetili da se radi o bezmesnim hamburgerima te iste u zivo pred kamerama stavili pred pse i macke koji su ih doduse onjusili i odmah nakon toga se okrenuli i ponasali se kao da "hrana" uopce nije tamo.

AK
AK47
17:54 08.12.2021.

Biljno meso kao i hrvatske organizacije civilnog društva. Nit meso, nit hrvatsko. Prijevare i laži s puno "začina" da maskira okus po bljuvotini.

PW
P.Wrangel
18:23 08.12.2021.

Sarma gastrookosnica Adventa🤔🙄 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?