Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S 10 na 20 kuna

Bandić potvrdio: Cijene ulaznice na bazenima skuplje za 100 posto

Milan Bandić
Foto: POOL
1/3
27.05.2020.
u 15:00

Dodao je da su cijene 20 do 30 posto manje nego u drugim gradovima u Hrvatskoj.

Grad Zagreb šesti je dan bez novooboljelih osoba, istaknula je na današnjoj konferenciji za novinare dr. Sandra Šikić iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar". Do danas je testirano 12 309 osoba, a od 478 izliječena su 452 bolesnika.


Tijekom jučerašnjeg dana statičari su pregledali 109 novih objekata, a sveukupni broj pregledanih objekata do sada iznosi 2075, istaknuo je Dario Krnjaković iz Sektora za građenje i sanaciju oštećenih objekata društvenih djelatnosti i stambenih objekata. U tijeku su i radovi na uklanjanju objekata na trasama tramvajskog prometa u Draškovićevoj ulici, Vlaškoj, a u planu su radovi i u Šoštarićevoj ulici prema Mihaljevcu. U tijeku je i pregled ostalih lokacija na trasama tramvajskog prometa u užem dijelu centra u koordinaciji sa ZET-om koji provodi aktivnosti na uspostavljanju tramvajskog prometa.


Na novinarski upit o otvaranju bazena i novom cjeniku ulaznica, gradonačelnik je rekao da cijena karte za odrasle iznosi 20 kuna, a za djecu i umirovljenike 10 kuna, te dodao da su cijene 20 do 30 posto manje nego u drugim gradovima u Hrvatskoj. 

Kada su naši maturanti u pitanju gradonačelnik je kazao da nažalost ove godine zbog trenutne epidemiološke situacije neće biti uobičajene proslave, ali će učenici imati  proslave u svojim školama, poštivajući mjere koje su na snazi. Bilo bi mi drago da možemo zajedno do Bundeka, kao i prethodnih godina,  ali nažalost to nije moguće.

Ključne riječi

Komentara 7

HE
herojulice
15:34 27.05.2020.

Da gospodine budući bivši gradonačelniče, manje su ali zato mi plaćamo najveći prirez u RH da bi cijene bazena bile manje, gradskog prijevoza i slično a ne da bi vi izvlačili novce vašim uhljebima, kumovima i ostalima.

KO
Kokoiduhovi
17:30 27.05.2020.

A zakaj ne? Grad Zagreb tj. gradonačelnik, dirigira mnoge cijene. Kako on i gradski "aparat" teško, naporno rade na našem boljitku, držim da bi trebali povisiti cijene javnog prijevoza za cca 80%, cijene odvoza otpada, vode, komunalne naknade - smiješno su male za ovakvu metropolu i njene bogate stanovnike - to hitno treba povisiti za cca 70-80 %. Svakako bi valjalo zaposliti još komunalnih redara; tako bi nam Zagreb bio čišći i uredniji. Zastava se ne vijori ni približno dost! Ima tu još za nabrajati - no imamo mi velikana koji to bolje znaju. Zapnite ljudi. Za bolje sutra, za ljepši Zagreb, za sretniju mladost.....

Avatar liquidsky
liquidsky
14:40 28.05.2020.

Bandiću, daj ti lijepo prebaci svu svoju lovu u Rusiju i zbriši tamo, dočekat će te ondašnji "dobri dečki". Jedva čekaju da stigneš da te već prvi dan pritisnu i uz par dobrih čvrgi opelješe do gole kože . A nas pusti na miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije