Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natječaj za lokacije

Adventiranje po kvartovima: Evo u kojim nas zagrebačkim četvrtima čeka blagdansko ludilo

Zagreb: Velika gužva na Adventu na Štefanje
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
02.06.2023.
u 13:15

Nakon provedenih natječaja za organiziranje božićnih manifestacija i za prigodnu prodaju i ugostiteljske usluge u užem centru Grada i gradskim parkovima, Grad Zagreb i Turistička zajednica grada Zagreba kreću s pripremama za organiziranje božićnih manifestacija po gradskim četvrtima- piše na stranicama Grada.

Božićne manifestacije tijekom ovogodišnjeg Adventa stižu u čak 12 gradskih četvrti, a do 2. srpnja otvoren je natječaj za prijavu programa manifestacija na tim lokacijama, objavljeno je na stranicama Grada. Riječ je o Maksimiru, Trešnjevki– sjever, Trešnjevki – jug, Stenjevcu, Podsusedu, Gornjoj Dubravi, Sesvetama, Peščenici – Žitnjak, Brezovici, Podsljemenu, Novom Zagrebu – istok te Novom Zagrebu – zapad. 

-Nakon provedenih natječaja za organiziranje božićnih manifestacija i za prigodnu prodaju i ugostiteljske usluge u užem centru Grada i gradskim parkovima, Grad Zagreb i Turistička zajednica grada Zagreba kreću s pripremama za organiziranje božićnih manifestacija po gradskim četvrtima- piše na stranici gdje možete proučiti sve relevantne informacije vezane uz prijavu na natječaj. 

Do istog datuma može se prijaviti i program za pješačku zonu stare Vlaške te svi oni koji svoj pečat na ovogodišnjem Adventu žele ostaviti u vidu prigodne prodaje ili ugostiteljskih usluga na Jelačićevu trg te u Gajevoj i Bogovićevoj. Podsjetimo, ovogodišnja inačica jednog od najvećih turističkih događanja u Zagrebu, počinje 2. prosinca i trajat će do 7. siječnja 2024.

Novost je to da su ove godine sve lokacije otvorene i tijekom razdoblja zagrijavanja, od 29. studenog pa sve do službenog otvorenja Adventa. Za to vrijeme na ukrašenim lokacijama lampice neće biti ni koncerata i kulturnog programa, već će Zagrepčani i posjetitelji moći uživati u ambijentalnoj glazbi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije