Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Žudite za novim smartphonom ili darovnim karticama?

Sjednite, opustite se i zaigrajte omiljene križaljke koje donose smartphone, darovne kartice i još mnogo vrijednih nagrada
02. lipnja 2015. u 14:24 248 prikaza
Večernjakova enigmatika
Foto: VL

Križaljkoljupci, petak je blizu što znači da stiže novi broj omiljene Večernjakove enigmatike. Zabavite se i pokažite svoje zavidno znanje u bogatom enigmatskom sadržaju - od talijanki, sudokua, osmosmjerki, do skandija, pitalica, zanimljivih šahovskih problema te mozgalica. Za potpunu razbibrigu tu su i uzbudljivi nastavci stripa Nipper te odlične viceve. Osigurajte svoj primjerak zabave na čak 72 stranice za samo 5 kuna uz Večernji list već u petak, 5. 6.

Dodatni poticaj je čak 30 vrijednih nagrada koje možete osvojiti. Mobis i Večernji list vam daruju smartphone iz svoje vrhunske ponude, ALCATEL ONE TOUCH IDOL X. Iznimno tanak dizajn od 6,9 mm u sebi skriva 13,1 MP kameru i 5 inčni FullHD zaslon što Idol X čini vrhunskim 4G povezivim smartphoneom sa 2GB RAM memorije i četverojezgrenim 1,5 GHz procesorom. U suradnji s najvećim knjižarskim lancem Algoritam Profil Mozaikom donosimo idealan poklon za svakoga, dvije darovne kartice od 200 kuna.

Potražite na svim kioscima u petak 5. 6. Večernjakov superpaket: Večernji list + Ekran + Večernjakova enigmatika za samo 12 kuna i osvojite neku od ovih vrijednih nagrada.

Svi Večernjakovi pretplatnici mogu svoju omiljenu Enigmatiku primati i na kućnu adresu za samo 5 kuna po primjerku. Pretplatite se na broj 01-5540-999 ili pošaljite mail s naznakom "Enigmatika" na pretplata@vecernji.net i uživajte svaki tjedan uz svoj omiljeni zabavno-enigmatski prilog!

Večernjakova enigmatika | Autor : VL Foto: VL

Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas