Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A razlog je...

Žene bijesne: Zakonski će zabraniti čipkaste gaćice!

Čipkaste gaćice
Foto: ebay
20.02.2014.
u 09:10

U Rusiji, Bjelorusiji i Kazahstanu će zakonski biti zabranjeno donje rublje čiji je postotak upijanja vlage manji od šest posto, kojim se želi smanjiti potencijalna "zdravstvena šteta" kod kupaca.

Rusija želi sve imati pod kontrolom pa tako i to kakve gaćice nose žene u toj zemlji.

Naime, najavljena je zabrana proizvodnje, uvoza i prodaje čipkastih gaćica, a odredba na snagu stupa na ljeto, i to u Rusiji, Kazahstanu i Bjelorusiji, javlja The Moscow Times. Tako će zakonski biti zabranjeno donje rublje čiji je postotak upijanja vlage manji od šest posto, kojim se želi smanjiti potencijalna "zdravstvena šteta" kod kupaca.

Čipkaste gaćice s postotkom upijanja vlage od 3 do 3,6 posto tako ne zadovoljavaju zakonske uvjete. "Čipkaste gaćice će nestati s polica trgovina do 1. srpnja 2014. godine", izjavio je ministar Valery Koreshkov.

Zabrana čipkastih gaćica razljutila je mnoge žene koje su zbog toga izašle na ulice prosvjedovati. Nekoliko njih, koje su tijekom prosvjeda nosile čipkaste gaćice na glavi, je uhićeno.

>> Udobne, praktične ili seksi gaćice: Koje vi birate?

Komentara 5

Avatar EU afrodita
EU afrodita
19:07 20.02.2014.

dućani Intimissimi i Yamamay su već prepuni Ruskinja...nagli porast prodaje čipkastih gaćica na zapadu...javljaju da će u Rusiji uskoro zabraniti tange muškarcima

MI
microlion
17:05 20.02.2014.

Ovo je isto kao ona s EU krastavcima. Glupo. Jedino opravdanje - zdravstveno - mogu kupiti samo nepopravljivi rusofili.

VA
valtersson
18:18 20.02.2014.

Uskoro će u Hr biti objavljen natječaj za "Kontrolore čipkastih gaća" koji bi sezonski radili u Rusiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije