Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon dvije godine

Zatrpava se betonom 'podrum strave' Josefa Fritzla

Fritzlova kuća
Dalibor Urukalovic/24sata
20.06.2013.
u 14:56

Iako se o zatrpavanju Fritzlova podruma govorilo još prije dvije godine, taj je postupak konačno započet

Podrum u domu austrijskog monstruma Josefa Fritzla, koji je u njemu pune 24 godine držao svoju kćer koja je s njim zatrudnjela sedam puta, zauvijek će biti zatvoren – zatrpat će se betonom, javlja The Australian. Iako se o zatrpavanju Fritzlova podruma govorilo još prije dvije godine, taj je postupak konačno započet, potvrdio je likvidator austrijskoj novinskoj agenciji APA, naglasivši kako se to radi kako nitko ne bi imao pristup toj ćeliji.

Fritzl (78) osuđen je na doživotni zatvor. Lani se nakon 55 godina braka razveo od supruge, a njegova kći Elisabeth s preživjelih šestero djece ima novi identitet i živi na tajnoj lokaciji u Austriji.

>>Fritzl se razveo od supruge jer ga nije posjećivala u zatvoru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije