Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
on je nju ostavio

Fritzl se razveo od supruge jer ga nije posjećivala u zatvoru

Fritzl
AFP
25.10.2012.
u 14:06

Od supruge Rosemarie razveo se nakon 55 godina braka i jer mu nije odgovarala na pisma koja joj je slao iz zatvora

Josef Fritzl razveo se od svoje supruge s kojom je bio u braku 55 godina, a zahtjev za rastavu braka sam je podnio zato što ga nikad nije posjetila u zatvoru, piše AFP.

Fritzl je, naime, u zatvoru jer je svoju kćer Elisabeth silovao i držao zatočenu 24 godine. S vlastitom kćeri imao je sedmero djece. Jedno od djece umrlo je nakon rođenja, troje ih je Fritzl odgajao sa suprugom koju je uvjerio da je Elisabeth djecu ostavila na kućnom pragu i nastavila dalje lutati, a troje ih je držao zatočene s kćeri u podrumu.

Od supruge Rosemarie razveo se i jer mu nije odgovarala na pisma koja joj je slao iz zatvora. Razvod je potvrđen prije nekoliko tjedana, a ovo znači da Rosemarie Fritzl više neće dobivati suprugovu mirovinu. Možda zbog toga nije prva podnijela zahtjev za razvod od monstruma...

>> Monstrum Fritzl dobio dozvolu za gradnju objekta Fritzl Towers

Ključne riječi

Komentara 2

TO
Toni50
14:13 25.10.2012.

Od supruge Rosemarie se razveo nakon 55 godina braka i jer mu nije odgovarala na pisma koja joj je slao iz zatvora. jako je lijepo da i to sad znamo !

SL
slavicabosnjak317
14:13 25.10.2012.

Zar je on još živ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije