Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGUJU IM 2 MILIJUNA KUNA

Zatočili zaštitare i vlasnika u restoranu na Kalelargi: 'Sve se varalice pozivaju na pravnu državu'

Ilustracija
Foto: Google Maps
20.12.2019.
u 11:11

Vlasnik Ivan Koljanin i njegova partnerica Mihaela novac navodno duguju 2 milijuna kuna supružnicima Erceg, a osim njih dužni su i dobavljačima te bivšim radnicima

Zaštitari Lav osiguranja zatočili su u u restoranu Nostalgie na Kalelargi zaštitare tvrtke Mediteran security i vlasnika restorana Ivana Koljanina zbog nenaplaćenih dugova.

Kako piše Zadarski.hr, zaštitare Lav osiguranja angažirali su Koljanovi partneri Marica i Ivan Herceg koji su kazali da su se za taj potez odlučili jer im Koljanin i njegova partnerica Mihaela Novac duguju dva milijuna kuna, a vlasniku prostora Milanu Miletiću oko milijun kuna. Novac duguju i dobavljačima, te bivšim radnicima kojima su ostali dužni nekoliko desetaka tisuća kuna.

- Angažirali smo svoje zaštitare jer su zaštitari Mediteran securityja koje je angažirao gospodin Miletić, zajedno s Koljaninom, sinoć i jutros iznijeli dva kamiona opreme, namještaja i robe iz lokala. To je naša oprema i naša roba i oni je ne smiju iznositi, zbog čega sam jutros pozvao policiju. Mi smo im posudili novac koji nam nisu vratili i to je naša imovina. Tako će biti sve dok policija stvar ne raščisti – potvrdio je Ivan Erceg danas rano ujutro prije nego što je otišao sve prijaviti u Prvu postaju zadarske policije. 

Koljanin se jučer požalio da se osjeća ugroženo te je dodao da je njegova partnerica, s obzirom na to da je državljanka Njemačke, o svemu obavijestila njemačko veleposlanstvo u Njemačkoj.

- Ja mislim da živimo u pravnoj državi. Ako mi nekome nešto dugujemo za to postoji pravni put da se ti dugovi dokazuju i potražuju. Mi izgleda živimo na divljem zapadu, nama se ne dozvoljava ući u restoran, promijenili su nam brave na ulazima, i prijeti nam se nekim ljudima ispred lokala. Mi se osjećamo ugroženo, nismo dobro. O svemu tome gospođa Novac, moja partnerica i državljanka Njemačke, obavijestila je njemačko veleposlanstvo u Hrvatskoj – kazao je, među ostalim, Ivan Koljanin novinaru Zadarskog.hr u četvrtak.

Gospođa Erceg tu je izjavu komentirala riječima kako se "u ovoj državi sve varalice pozivaju na pravnu državu”.

- Krajem kolovoza došla sam u restoran i tražila od Koljanina da nam vrati novac, odnosno da poštuje naš ugovor, ali on me fizički napao i udario. Sve sam to prijavila policiji, ali od toga do danas nije bilo ništa. Vidite da se on i dalje ponaša kao da zakon za njega ne vrijedi - kazala je.

VIDEO Najšokantnije i najzabavnije snimke 2019.: Prizori s Visa posebno su vas ostavili u čudu

Ilustracija
1/37

Komentara 5

DJ
DjD
12:07 20.12.2019.

Dali se to biser Frane Šarić se opet igra novinara? Ajde odustani više, majke ti-fali ljudi za sezonu.

PA
Pahor
11:34 20.12.2019.

Obavjestila je njemacko veleposlanstvo u Njemackoj? Nisam ni slutio da to postoji

EL
elkabong71
11:47 20.12.2019.

Gospoja Novac. Naravno sa kratkim 'o' :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije