Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVILI SE IZ FLIXBUS-A

'Žao nam je zbog neugodne situacije koju su putnici doživjeli na putu za Frankfurt'

Ilustracija
Foto: Borna Filic/Pixsell
13.09.2019.
u 21:02

Putnici su stigli na svoje odredište, kazali su nam iz FlixBusa.

Pritužbe od strane putnika autobusnog prijevoznika FlixBusa jučer su pljuštile na sve strane. Kasno navečer nas je kontaktirao jedan od korisnika linije Zagreb-Frankfurt koji je bio dio "ture" koja se našla na cesti u njemačkom gradu Augsburgu, više od 350 kilometara udaljenome od njihovog finalnog odredišta. Vozači su njih i prtljagu ostavili te krenuli svojim putem, bez objašnjenja. O cijelom incidentu su se oglasili iz sporne prijevozne tvrtke.

- Žao nam je zbog neugodne situacije koju su putnici doživjeli na putovanju prema Frankfurtu. Zbog kvara na klimatizaciji koja je dovela do neugodne temperature za putnike u samom autobusu, vozači su upućeni u najbliži grad u kojem se putnici mogu preusmjeriti na sljedeći prvi autobus prema Frankfurtu. Svi putnici koji su ostavili kontakt prilikom kupovine karata zaprimili su obavijest o preusmjeravanju na sljedeći autobus koji je kretao u 20:15 prema Frankfurtu. Putnicima su dodijeljene nove karte za navedeni polazak te dostavljene putem ostavljenih kontakata. Putnici su stigli na svoje odredište- odgovorili su nam iz FlixBusa.

Podsjećamo, putnika je bilo 40-ak, među kojima su pretežito bile starije osobe i dvoje djece. Njihovo je putovanje trebalo završiti u Frankfurtu, za što su platili 38 eura jednosmjernu kartu s rezervacijom iz Zagreba, a završilo je u gradu Augsburgu. Dakle, pred njima je bilo još otprilike četiri sata vožnje. Objašnjenja nije bilo, a iz službe za korisnike FlixBusa, putnicima se nitko nije javljao.

Komentara 13

NO
Nogalo
23:13 13.09.2019.

Flixbus, s njima imam samo jedno, krajnje negativno iskustvo. I nikad više, radije ću pješice. Katastrofa od firme

NE
Neutralac
22:37 13.09.2019.

Sad nist ne kuzim... je li netko ostao na cesti ili nije???

SE
serđo12
21:39 13.09.2019.

to sigurno nisu šoferi Hrvati !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije