Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILJE U PROMETU

Otkriveno tko je muškarac koji je na Jankomiru premlatio mladića: 'Znaš li ti tko sam ja, j...m ti mater'

Ilustracija
Patrik Macek/PIXSELL
10.07.2023.
u 18:00

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su 61-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka

Vozač automobila marke Audi, 61-godišnjak, napao je 17. lipnja 21-godišnjaka na Jankomiru. Mladić je upravljao vozilom VW Golf, a Policijska uprava zagrebačka otkriva kako ga je 61-godišnjak verbalno, a potom i fizički napao te mu izrekao i prijetnje. Napadač je, kako doznaje Jutarnji.hr, bivši vlasnik zagrebačkog narodnjačkog kluba te suvlasnik niza ugostiteljskih objekata diljem zemlje G. O. "Tko te učio vozit, znaš li ti tko sam ja, j...m ti mater!", rekao je 61-godišnjak mladiću. 

"Sumnja se da je 61-godišnjak 17. lipnja 2023. godine oko 15.45 sati upravljao osobnim automobilom marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka te se kretao unutarnjom prometnom trakom kružnog toka na Jankomiru. U jednom je trenutku, za vrijeme dok se vanjskom prometnom trakom kružnog toka kretalo vozilo VW Golf zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao oštećeni 21-godišnjak, namjeravao izaći iz kružnog toka, međutim, u namjeri mu je zasmetalo vozilo kojim je upravljao oštećeni koji je tada naglo zaustavio vozilo kojim je upravljao, s obzirom na to da je osumnjičeni zamalo naletio na njegovo vozilo", navela je jučer Policijska uprava zagrebačka. 

VEZANI ČLANCI:

Osumnjičeni 61-godišnjak tada je, kako dodaje policija, zaustavio vozilo iz kojeg je prvo gestikulirao prema oštećenome, a potom je izašao i došao do vozila 21-godišnjaka kojeg je verbalno, a potom i fizički napao da bi mu u konačnici izrekao i prijetnje te napustio mjesto događaja.

"Ozlijeđenom 21-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su 61-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu", zaključuje PU zagrebačka. 

VIDEO Dva automobila sudarila su se na križanju Trnskog i Avenije Dubrovnik u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 50

LE
Leonn
18:37 10.07.2023.

Zasto mu ne napisete ime i prezime i date savjet svim normalnim ljudima da zaobilaze njegove objekte zbog nasilnog gazde i vrtite to barem dva tjedna po portalima

BF
bf23
18:38 10.07.2023.

"znaš li tko sam ja"-produkt balkanskog pravosuđa i institucija

SB
Stroga Babaroga
18:17 10.07.2023.

Čim viče “znaš li ti tko sam ja” sve je jasno, užas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije