Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILJE U PROMETU

Incident na Jankomiru: Policija otkrila zašto je vozač Audija brutalno pretukao mladića u Golfu

Zagreb: Prazna parkirališta trgovačkih centara
Foto: Davor Puklavec
1/3
09.07.2023.
u 17:01

Mjesto događaja je kružni tok u blizini King Crossa koji ima dva prometna traka. 61-godišnji osumnjičenik vozio je svoj Audi unutarnjom trakom i htio izaći iz kružnog toka

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Teška tjelesna ozljeda“ i „Prijetnja“ na štetu 21-godišnjaka, izvijestila je danas policija referirajući se na slučaj o kojem smo pisali prije tri tjedna.

Podsjetimo, stariji muškarac divljački je pretukao 21-godišnjeg mladića na Jankomiru usred dana jer mu je ovaj - zasmetao u prometu. Mjesto događaja je kružni tok u blizini King Crossa koji ima dva prometna traka. 61-godišnji osumnjičenik vozio je svoj Audi unutarnjom trakom i htio izaći iz kružnog toka, ali mu je u tom trenutku zasmetao 21-godišnjak u VW Golfu koji se nalazio u vanjskoj traci.

- Vozač Golfa tada je naglo zakočio, s obzirom na to da je osumnjičeni zamalo naletio na njegovo vozilo - stoji u policijskom izvješću. Tada je stao i Audi, a iz njega je osumnjičeni prvo počeo vikati i prijeteći gestikulirati, a potom je izašao i došao do mladićevog Golfa i nastavio vikati na njega.

POVEZANI ČLANCI

Zatim ga je i fizički napao. Kada ga je premlatio, pobjegao je s mjesta nesreće uz prijetnje mladom vozaču. 21-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su 61-godšnjaka predali pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu - zaključuje policija.

VIDEO Dva automobila sudarila su se na križanju Trnskog i Avenije Dubrovnik u Zagrebu

Komentara 29

CR
CrniMax
17:49 09.07.2023.

idiot on je trebao dobit batine za vozacko neznanje, min. 3 godine zatvora i oduzet auto jer je u njemu pocinio kazneno djelo, i naravno vozacku dozivotno oduzet.

SI
simka2015
17:33 09.07.2023.

Koji Divljak…bitno je da vozi Audi…Želim mladiću sve najbolje a Divljaku, nadam se da će mu oduzeti dozvolu i opaliti paprenu kaznu, uključivo zatvor…

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
17:39 09.07.2023.

Zaletavaju se u tim kružnim tokovima jer se ne znaju vozit a onda traže pravdu.Kad vidim da je neko zapeo , propustim ga to je kultura ponašanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije