Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLAŠKA

Zagreb: Auto naletio na pješaka - tramvajski promet normaliziran

nalet tramvaja na pješaka (1)
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/4
27.05.2010.
u 08:06

Prometna nesreća dogodila se jutros u 7.35, a došlo je i do zastoja tramvajskog prometa u smjeru zapada pa su linije 4, 11 i 12 prometovale obilazno.

Jutros u 7.35 osobni je automobil u Vlaškoj ulici u Zagrebu naletio na pješaka, priopćila je PU zagrebačka.

Očevid je u tijeku, a nakon nesreće došlo je do zastoja tramvajskog prometa u smjeru zapada pa su linije 4, 11 i 12 prometovale obilazno.

Nešto prije 9 sati tramvajski je promet normaliziran.

Komentara 3

MO
mozel
09:50 27.05.2010.

Necudim se onima koji ostavljaju \"neslane\" komentare nego se cudim novinarima koji pisu glupav naslov U ZAGREBU AUTO NALETIO NA PJESAKA. naslov bi bolje odgovarao VOZAC SA AUTOM NALETIO NA PIESAKA.

KR
kreont
10:00 27.05.2010.

Kotač pregazio čovjeka, auto je kriv. Zbog toga vozače se oslobađa svake krivnje.

Avatar arcanius
arcanius
15:09 28.05.2010.

ili još preciznije rečeno: Pješak naletio na automobil!!!!!!.... jel itko vidi zebru ili pješački prijelaz?.... možda vozač nije mogao stati.... svi znamo kak zgleda Vlaška ulica!!!!! kaj se onda pravite retardirani?.... ili se opet štiti ugroženog pješaka koji kao bezz mozga pretrčava di god hoće a vozači ga moraju izbjegavati?..... ni preko pješačkog na zeleno ne idu a da provjere jel mogu!!!!!.... znate onu dobru: pogledaš lijevo pa desno pa onda ideš preko?.... TO NIKAD NE RADE!!!!!!!!..... jer su uvijek u pravu!..... samo ih vi branite, ali vidim da nikad niste imali skoro bliski ili bliski susret sa tom gamadi koja samo zakorači na cestu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije