Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon suspenzije

Vukšić: Nansi Tireli uhvaćena je u prljavoj manipulaciji

branko vukšić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
12.09.2014.
u 15:51

Bolje je da me stave u „pritvor“ na neodređeno vrijeme, tvrdi Vukšić

 – Da sam na press konferenciji govorio istinu u stanju u Laburistima, mogu potvrditi brojni Laburisti, a da sam suspendiran, kao što sam (opravdano) tvrdio – nestatutarno, dokazuje činjenica da v.d. potpredsjednice stranke nije pred Sudom časti pokrenula postupak za moje izbacivanja iz stranke. Sud časti primio je samo odluku o suspenziji, ali ona je nevažeća ako se ne pokrene i postupak protiv suspendiranog. Još jednom je v.d. uhvaćena u prljavoj manipulaciji – tvrdi Branko Vukšić koji je nedavno suspendiran iz stranke.

 – Javnosti je tvrdila da je pokrenula postupak, oduzeta su mi stranačka prava (nestatutarno), a postupka nema. Zašto? Jer bi Sud časti mogao odlučiti, ekspresno, da ni za suspenziju, a ni za zahtjev o izbacivanju iz stranke nema opravdanja. Bolje je da me stave u „pritvor“ na neodređeno vrijeme. Do izbornog sabora stranke. A za to vrijeme ne mogu u ime Kluba Laburista istupati niti u Saboru, niti u javnosti, a niti mogu podnijeti prijavu Sudu časti protiv ljudi koji svojim istupima i postupcima ruše Laburiste. Prvi od njih je bivši predsjednik s ostatkom obitelji, a druga je (nelegalna) v.d. potpredsjednica. U četvrt stoljeća dugom višestranačju u Hrvatskoj ovakva manipulacija još nije zabilježena – tvrdi Vukšić.

>> Laburistima bih preporučio slogan 'Živjelo bratstvo i jedinstvo'

Komentara 15

Avatar Plantago
Plantago
16:03 12.09.2014.

Brzo ste "otplivali"... a toliko ste toga obećavali... drugačiji, pošteni, narodni tribuni...

GU
gustirna
16:20 12.09.2014.

E moj vuksicu.do svega ovoga nebi doslo da ste na vrijeme podrzali bivseg clana totalitarne zlocinacke komunisticke partije druga jusipovica.kad niste on je naredio svojim medijima da u anketama uzdignu skojevca gabrica.kada mu je to propalo naredionje svojim medijima i pulsevima da uzdignu drugaricu korupcionerku holy koja ga je unaprijed podrzala.......a sve ove postotke kod pulseva od

Avatar žič
žič
16:00 12.09.2014.

lesar je od onih tipova....poslije mene potop

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije