Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crni vikend

Vozačica se automobilom zabila u stup javne rasvjete, petero ozlijeđenih u nesreći

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
06.03.2016.
u 12:01

Nesreća se dogodila oko 23.25 sati u Ulici Mihovila Pavleka Miškine, a koprivničko-križevačka policija najavila je da će protiv vozačice biti podnesena kaznena prijava

Dvije osobe su teško ozlijeđene, a tri lakše u subotu kasno navečer u Koprivnici kada je vozačica osobnog vozila zbog neprilagođene brzine sletjela izvan kolnika i udarila u stup javne rasvjete,  izvijestila je u nedjelju policija.

Nesreća se dogodila oko 23.25 sati u Ulici Mihovila Pavleka Miškine, a koprivničko-križevačka policija najavila je da će protiv vozačice biti  podnesena kaznena prijava. Neprilagođena brzina vožnje i alkoholiziranost vozača uzrok je prometne nesreće koja se dogodila u nedjelju rano ujutro u Koprivnici.

Oko 4 sata u Križevcima Ulici Tadiji Smičiklasa je zbog neprilagođene brzine osobni automobil sletio izvan kolnika i udario u metalnu cijev rukohvata nogostupa, a vozač pod utjecajem alkohola od 1,01 promila zadržan je do otrježnjenja u policiji. 

Križevačka policijska postaja je u noći sa subote na nedjelju provodeći akciju nadzora alkoholiziranosti vozača iz prometa isključila šestero vozača. Jedan vozač je uhićen, a jedan zadržan do otrežnjenja. Najveća koncentracija alkohola od 1,68 promila izmjerena je kod 35-godišnjeg vozača osobnog automobila u Križevcima.

>>Automobilom se zabila u stup, ozlijeđeno dijete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije