Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBROVNIK

Vozačica autobusa se sažalila nad uplakanim dječakom, njezina reakcija oduševila putnike

Libertas
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
02.03.2020.
u 14:13

- Nakon nekoliko trenutaka dječak je počeo plakati. Naime, ispao mu je mobitel. Zato je plakao. Vozačica se tada okrenula, to vidjela, zvala ga i pitala u čemu je problem - prepričava jedna putnica

To je najmanje što sam mogla učiniti. Ma najbitnije da smo mu pronašli mobitel - kazala je skromno Snježana Miljević, vozačica dubrovačkog autoprijevoznika Libertas komentirajući svoj potez koji je oduševio putnike u subotu.

Prema riječima svjedokinje, oko 11 sati u Gružu je u autobus ušao jedan dječak. Trčao je kako bi stigao što je vozačica vidjela pa ga je pričekala jer inače ne bi stigao. 

- No, prije nego je ušao, malo je posrnuo pa su mu ispale stvari. Bio je dobro, ušao u autobus, no nakon nekoliko trenutaka počeo plakati. Naime, ispao mu je mobitel. Zato je plakao. Vozačica se tada okrenula, to vidjela, zvala ga i pitala u čemu je problem. Kad je vidjela o čemu se radi ona je okrenula autobus na kružnom toku, došla ponovo na istu stanicu i uspjeli su pronaći mobitel. Dječak je tada poljubio vozačicu. Ma to je bilo prelijepo - ispričala je za Dubrovački dnevnik jedna od putnica.

Dodala je i da se nitko od putnika nije žalio zbog toga. Dapače, kaže da su svi bili sretni.

Ključne riječi

Komentara 10

CR
crocro
14:38 02.03.2020.

Eh kada bi ovakvih lijepih priča bilo puno više, gdje bi nam bio kraj. Ovo je fantastično djelo čovjeka. Mali potez, veliko djelo. Pa naravno da se pošteni i dobronamjerni ljudi nemaju zbog čega žaliti. Ali, vjerujte da se uvjek nagdje nađe neki zadrti lik koji kuha u sebi od bijesa što se nepotrebno vozika, ali takav ne smije niti ztucnuti jer bi se osramotio i pokazao svoju narav i svoju ljudskost. Nema toga tko bi se usudio sankcionirati ovako ljudsko biće bez obzira da li je žena ili muškarac, jer bi se javnost digla na noge i stavila u zaštitu dobrog čovjeka, a istodobno bi doživjeli sramotu i prijezir javnosti. Prema tome, svako dobro djelo čovjeka nema cijenu i ne mora se bojati što će mu šef reći i da li će biti sankcija. Ovo djelo je puno važnije za ljudski rod od kašnjenja autobusa od nekoliko minuta. Postupak vozačice je za pohvalu.

Avatar rubinet
rubinet
14:22 02.03.2020.

Svaka čast. Ima još dobrih ljudi...

MO
moroder
14:41 02.03.2020.

baš lijepo od vas, gospođo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije