Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksizam

Vozač izbacio putnicu iz autobusa 'jer je pokazala previše', tvrtka ekspresno reagirala

Foto: Getty Images
1/2
31.07.2019.
u 16:47

Vozač je rekao da takva kombinacija nije dopuštena u autobusu, a djevojka je ostala bez vožnje, ali i bez teksta.

Mlada Šveđanka jutros je doživjela neočekivan i iznimno neugodan incident kada je pred putnicima izbačena iz autobusa. Razlog tome bile su prekratke hlače koje je djevojka smatrala prikladnima za temperaturu od 27 stupnjeva. 

Vozač je rekao da takva kombinacija nije dopuštena u autobusu 'jer pokazuje previše', a djevojka je ostala bez vožnje, ali i bez teksta. 

- Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Samo sam prilagodila odjeću vremenu - napisala je Amanda Hansson (19) u emotivnoj Facebook objavi dodavši da se nikad nije osjećala tako poniženom. Ponašanje vozača nazvala je 'seksističkim sranjem', a o cijelom incidentu obavijestila je i autobusnu kompaniju koja se momentalno ispričala djevojci, prenosi Independent.

- Zaposlenik je postupio potpuno pogrešno i protivno našim vrijednostima. Vozač je sada udaljen s radnog mjesta, a cijelu situaciju ćemo detaljno ispitati - poručili su iz kompanije Nobina Sverige AB.
 

Komentara 30

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:26 31.07.2019.

Zaboravili ste napisari da je vozac imigrant?

DU
Deleted user
17:56 31.07.2019.

A u kojoj džamahiriji se to dogodilo???

I1
Idiot_1
17:25 31.07.2019.

I mene izbacili iz ZET-ova busa! Nosio mantil i vrlo kratke hlače. Tražili da odkopčam mantil. Nisam ja lud! Perverznjaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije