Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Vozač izbacio putnicu iz autobusa 'jer je pokazala previše', tvrtka ekspresno reagirala

Vozač je rekao da takva kombinacija nije dopuštena u autobusu, a djevojka je ostala bez vožnje, ali i bez teksta.
31. srpnja 2019. u 16:47 30 komentara 19834 prikaza
Foto: Getty Images
Pogledajte galeriju 1/2

Mlada Šveđanka jutros je doživjela neočekivan i iznimno neugodan incident kada je pred putnicima izbačena iz autobusa. Razlog tome bile su prekratke hlače koje je djevojka smatrala prikladnima za temperaturu od 27 stupnjeva. 

Autobus pregazio ženu, čudom je preživjela Kako je uspjela? VIDEO Ova žena čudom je preživjela smrtonosan nalet autobusa

Vozač je rekao da takva kombinacija nije dopuštena u autobusu 'jer pokazuje previše', a djevojka je ostala bez vožnje, ali i bez teksta. 

- Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Samo sam prilagodila odjeću vremenu - napisala je Amanda Hansson (19) u emotivnoj Facebook objavi dodavši da se nikad nije osjećala tako poniženom. Ponašanje vozača nazvala je 'seksističkim sranjem', a o cijelom incidentu obavijestila je i autobusnu kompaniju koja se momentalno ispričala djevojci, prenosi Independent.

Thomas Cook Malo su pogriješili Kakav gaf: aviokompanija ismijana zbog prostačkog natpisa na zrakoplovima

- Zaposlenik je postupio potpuno pogrešno i protivno našim vrijednostima. Vozač je sada udaljen s radnog mjesta, a cijelu situaciju ćemo detaljno ispitati - poručili su iz kompanije Nobina Sverige AB.
 

RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Ironman0105
  Ironman0105:

  Zaboravili ste napisari da je vozac imigrant?

 • Deleted user:

  A u kojoj džamahiriji se to dogodilo???

 • Idiot_1:

  I mene izbacili iz ZET-ova busa! Nosio mantil i vrlo kratke hlače. Tražili da odkopčam mantil. Nisam ja lud! Perverznjaci.