Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljud

Vojnik među napadačima iz Vanille prepoznao jednog policajca

klub vanila
Ivana Ivanović/PIXSELL
06.04.2010.
u 11:29

Deni K. imao je više od promila alkohola u krvi, a po Vanilli je razbijao čaše. Tvrdi da su ga četvorica izvela iz kluba i namlatila ga.

SPLIT - Pripadnik Hrvatske vojske Deni K. (26), koji je teško ozlijeđen u nedjelju u noćnom klubu Vanilla na Poljudu, među svojim je napadačima prepoznao i jednog policajca. Imao je više od promila alkohola u krvi, a po Vanilli je razbijao čaše pa su ga četvorica izvela iz kluba i namlatila ga.

>>Šaka u oko za hrvatskog vojnika pred splitskim noćnim klubom

Deni tvrdi da ga je jedan udario šakom u glavu i pritom mu oštetio rožnicu oka. Liječnici su nakon prvog pregleda procijenili da je riječ o lakšoj, a naknadno je utvrđeno da je ipak zadobio tešku ozljedu. Deniju je pokušala pomoći sestra, ali su redari i nju odgurnuli pa je pala, ali nije se ozlijedila.

Policija još nije završila istragu, a pokušavaju utvrditi identitet svih napadača.

Ključne riječi

Komentara 4

GR
gromCH
20:04 06.04.2010.

budite umjereni u jelu i picu............

OB
-obrisani-
00:41 07.04.2010.

a nije i on svetac ako je case razbija.a dalje treba mu disciplinska jer Hrvatski vojnik se tako nesmi ponasat

ZL
Zlatko72
08:51 07.04.2010.

ne znaci ako obuce odoru da moze raditi sta hoce dobro su mu napravili ako hoce piti nek pije kod svoje kuce i nek razbija svoje a ne tuge dobro je proso

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije