Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS Predstavljen kandidat za načelnika G. Kneginca

Vojni pilot za pobjedu u općini punoj prljavština

25.11.2008.
u 15:59

VARAŽDIN – Danijel Borović, umirovljeni pukovnik, pilot Hrvatske vojske, kandidat je HNS-a za načelnika općine Gornji Kneginec, objavili su haenesovci na konferenciji za novinare.

– HNS je imena svojih kandidata odlučio objaviti pola godine prije izbora jer u HNS-u nema zakulisnih igara, a druge stranke imena svojih kandidata skrivat će do mjesec dana prije izbora – rekao je kandidat za župana i potpredsjednik županijskoga HNS-a Predrag Štromar. Dodao je kako je HNS u Gornjem Knegincu na vlasti bio nekoliko puta te da su tamo uvijek velike borbe i najveće prljavštine.

O tome govori i podatak da su kneginečki hadezeovci udrugama poslali dopis u kojem HNS proglašavaju nepoželjnom strankom u općini i ističu da ne mogu dobiti prostorije za svoje djelovanje. Iako imaju vijećnike u Općinskom vijeću i pravo na naknadu, ona im se ne isplaćuje, kažu, već četiri godine. No, iako im je onemogućen normalan rad, haenesovci su uvjereni u pobjedu svoga kanidata na lokalnim izborima.

Borović, koji je u veljači 1992. godine MIG-om 21 preletio s vojnog aerodroma Željava pokraj Bihaća u Pulu, rekao je da je kandidaturu prihvatio jer želi bolji i kvalitetniji život mještana Kneginca. Dodao je i da su ga svojedobno vrbovali u HDZ, no nije želio ući u tu stranku zbog čega nije postao general pukovnik, nego je ostao samo pukovnik.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije