Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševio govorom

Vjeroučitelj poslao poruku 'onima koji ih žele stavljati u ideološke rovove': Vi ste prošlost!

Marin Miletić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
25.11.2019.
u 17:13

Moji kolege su me tražili da preuzmem sindikat. Njih 80% je ušlo u nezavisni. Izdao bih svoje sve ideale da se ne borim za svakoga od njih, poručio je Marin Miletić

Govor vjeroučitelja iz Prve susačke gimnazije Marina Miletića obilježio je današnji veliki prosvjed učitelja i profesora u Zagrebu, a nakon štosu njegove riječi odjeknule u javnosti, oglasio se i na Twitteru.

– Vjeroučitelj sam u Sušačkoj 14. godina. Moji kolege su me tražili da preuzmem sindikat. Njih 80% je ušlo u nezavisni. Izdao bih svoje sve ideale da se ne borim za svakoga od njih. A ovi što nas opet žele dijeliti, stavljati u ideološke rovove - vi ste prošlost. Mi smo ujedinjeni – objavio je Miletić.

– Štrajkamo jer nas mogu anonimno prijavljivati! Ne želimo anonimne prijave! Gospodine premijeru, ovo je Liga prvaka. Mi učitelji Liga smo prvaka, u nas trebate ulagati, a ne u neke fejk tablete koji nakon mjesec dana više ne rade – kazao je na zagrebačkom trgu ranije ovaj vjeroučitelj, komentirajući govor premijera Plenkovića koji je nekoliko dana prije rekao kako je u Zagreb doveo Ligu prvaka, misleći na Kongres pučana koji se održao u zagrebačkoj Areni.

Komentara 47

AN
anto9
17:32 25.11.2019.

Pa bar bi ti ko vjeroucitelj trebao ostaviti materijalno po strani (koliko toliko), pogotovo sto djeca zbog toga najvise ispastaju, a da ne govorimo o tome koliko ugrozenijih ima u privatnom sektoru.

VB
vbk
17:43 25.11.2019.

vjeroučitelj koji jaši na svom motoru koji su mu kupili radnici ( koji pune proračun ) a on tjedno radi maximalno 10 sati. Naravno da ne zaslužuje plaću. Ako hoće veću plaju pravac u privatni sektor predavati - vjeronauk !!

OO
oo8787
17:41 25.11.2019.

Ovi prosvjedi već predugo traju, za cjelodnevno sjedenje se ne plača premalo već previše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije