Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSIDBA IZ PAKLA

VIDEO Zaprosio djevojku, ona odbila, pa učinio nešto zastrašujuće, spašena je u zadnji trenutak

Screenshot
22.02.2021.
u 10:13

Putnici koji su se zatekli na stanici pojurili su prema paru i spriječili muškarca u njegovu naumu, nakon čega je on pobjegao

Nadzorna kamera u Indiji snimila je zastrašujući trenutak u kojem je jedan muškarac pokušao ubiti djevojku koja je prije toga odbila njegovu prosidbu.

Dogodilo se to u petak na postaji Khar u Mumbaiju gdje je osumnjičeni muškarac dovukao ženu do tračnica i pokušao je gurnuti pod vlak koji je u tom trenutku prolazio.

Putnici koji su se zatekli na stanici pojurili su prema paru i spriječili muškarca u njegovu naumu, nakon čega je on pobjegao.

Žena je u napadu zaradila ozlijede glave te je dobila 12 šavova.

Policija je nedugo nakon toga uhitila muškarca. Otkriveno je kako su radili zajedno dvije godine. Muškarac se razljutio kada je djevojka odbila udati se za njega jer ima problema s alkoholom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije