Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na -15 stupnjeva

Majka koja je djecu ostavila golu u snijegu optužena za pokušaj ubojstva, nije htjela 'živjeti u grijehu'

Winter season begins at Rosa Khutor mountain resort in Russia
DMITRY FEOKTISTOV/Newscom/PIXSELL
16.02.2021.
u 15:43

Troje djece pretrpjelo je ozbiljne smrzotine i hipotermiju, a 2-godišnjak je u medicinskoj komi

Majka koja je u Rusiji svukla troje djece i ostavila ih na snijegu na -15 stupnjeva suočena je s optužbama za pokušaj ubojstva

Natalia Vazina (33) bila je potpuno gola u šumi u blizini Moskve sa svoje troje djece starosti 10 i 2 godine te 11 mjeseci. Spašeni su nakon što ih je čovjek koji je bio u šetnji sa psom vidio te pozvao pomoć. Vazina je, kako piše Daily Mail, bila nesretna zbog "života u grijehu" nakon što je imala aferu s oženjenim muškarcem. 

Troje djece pretrpjelo je ozbiljne smrzotine i hipotermiju, a 2-godišnjak je u medicinskoj komi. Ne bi preživjeli da su još neko vrijeme ostali na hladnoći. Žena je također u bolnici zbog smrzotina na leđima, nogama i stopalima. 

Dječja pravobraniteljica Anna Kuznetsova posjetila je djecu u bolnici i rekla kako su djeca međusobno vrlo bliska. 

 

Protiv nje je pokrenut kazneni postupak zbog pokušaja ubojstva.

Vazina je ljubavnica istaknutog draguljara Ilye Klyueva (43) koji je oženjen i ima četvero djece. Ona je radila za njegovu zlatarnicu Cluev, a on je otac njezino dvoje najmlađe djece. Klyuev se nije razveo od svoje supruge, već je platio luksuzni stan za Vazinu i njezino troje djece u predgrađu Nove Moskve, blizu mjesta na kojem je obitelj pronađena u snijegu.

Komentara 3

Avatar gulag
gulag
16:00 16.02.2021.

Rusi to znaju kazniti! Sad će dobiti 30 godina Sibira na minus 50!

JW
Jim West
09:41 17.02.2021.

Roditelji odgajaju djecu! Ako ih je željela gole na snijegu, tko je država da se miješa?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije