Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBOJNIŠTVO U VELIKOJ BRITANIJI

VIDEO Srušio staricu (79) i strgao joj ruku: 'Mnogi će biti šokirani snimkom'

Foto: Screenshot
12.09.2019.
u 11:06

Incident se dogodio u Ketteringu kada je starica hodala ulicom i u ruci nosila torbu

Britanska policija objavila je snimku drskog razbojništva s ciljem da pronađe osobu koja je u nedjelju opljačkala staricu (79) te ju pritom teško ozlijedila.

Incident se dogodio u Ketteringu kada je starica hodala ulicom i u ruci nosila torbu. U susret joj je dolazio mladić koji je zgrabio torbu, snažno ju povukao i pritom srušio staricu na pod. Žrtva je i dalje čvrsto držala torbu, no ubrzo je popustila i razbojnik je pobjegao s plijenom. Prilikom pada zadobila je prijelom ruke.

- Mnogi će biti šokirani snimkom nadzorne kamere koju smo odlučili objaviti. Ova žena, kao i svaka druga, trebala bi se brinuti samo o svojim stvarima i osjećati se sigurno. Njezin napadač oduzeo je taj osjećaj sigurnosti i nužno je da se identificira i privede pravdi - rekao je detektiv Paul Bates.

Policija je uhitila jednu osobu, no ona je puštena uz jamčevinu dok traje istraga.

Komentara 12

RE
reborn
11:15 12.09.2019.

Strašno i bešćutno. Osjećam se kao da gledam Nevena Kovačića kako udara i lomi ruku Ružici Ćavar... Ja sam mislio da Britanci nemaju takve primitivce, a kad ono - imaju: takvog primitivca su ili sami uzgojili, ili uvezli .

MA
Markos
11:40 12.09.2019.

Pa da...uljuđena civilizirana Zapadna Evropa, u koj sve štima, nema primitivaca, nema Krkana, nema navijaća jer tamo je sve odlićno, sve super, pare padaju sa neba, ništa se neradi - samo legneš na kavč i eto ti plače, nema najma, nema visokih računa.....sve je tamo odlićno a u Hrvatskoj sve je crno i slabo - po novinarima i luzerima, koji nisu sposobni same za sebe biti odgovorni i nešto postići u životu.

Avatar willi66
willi66
11:33 12.09.2019.

nisam sokiran.bio sam pocetkom rujna u Londonu i vidio sam ,,,,,,sve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije