Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOPRAVLJIVI KRIMINALAC

VIDEO Pljačkajući banke prijetio 'granatom', policija otkrila što je točno držao u ruci

Foto: Screenshot
1/2
10.06.2019.
u 11:20

Kriminalne aktivnosti nisu nepoznata stvar za ovog pljačkaša jer ima dugu kriminalnu povijest, a u zatvoru je proveo tri godine zbog pljačke.

Sredinom svibnja muškarac (47) iz Izraela počinio je dvije pljačke banke u gradu Beersheba te je ukrao gotovo 8000 dolara.

Upao je u banku, djelatnicima predao papir na kojem je pisalo da mu predaju novac. Radnica iz prve banke prvo je oklijevala hoće li mu dati novac kada je muškarac izvadio ''granatu'' i zaprijetio da će je aktivirati. Izvadila je novac i dala mu ukupno 4450 dolara.

Sve je to ponovio pet dana kasnije i ovaj put odšetao s 3300 dolara. Policija ga je pronašla zahvaljujući mobitelu koji je nosio sa sobom. Nakon što su ga uhitili, otkrili se u i s čime je prijetio dok je pljačkao banke. Radilo se o avokadu koji je bio obojen u crno, javlja Daily Mail.

Kriminalne aktivnosti nisu nepoznata stvar za ovog pljačkaša, u zatvoru je proveo tri godine zbog pljačke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije