Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za svaku osudu

VIDEO Kamera otkrila sramotu: Pogledajte koga je lopov poveo u provalu

Provalnik s djevojčicom u Tulsi
Foto: Tulsa PD
1/6
17.01.2019.
u 20:57

Djevojčica pruža ruke prema provalniku, ali on je ne doživljava već i dalje pokušava ući

Provalnici sa sobom "u akciju" najčešće nose stvari kao što su popularni "pajser" ili druge alatke koje im mogu pomoći u obavljanju "posla". S druge strane, rijetko sa sobom vode - malenu djevojčicu. No upravo to učinio je jedan provalnik u Tulsi u SAD-u kojeg traži policija.

Policija Tulse objavila je fotografije i video od 7. siječnja na kojima se vidi čovjek kako pokušava ući u cvjećarnicu dok ga prati djevojčica.

U jednom trenutku prije ulaska u sami objekt može se vidjeti kako djevojčica pruža ruke prema provalniku, ali on je ne doživljava već i dalje pokušava ući.

Pogledajte video provalnika:

Nakon što nije uspio ključem otključati vrata, lopov je "pajserirao" garažna vrata i ušao u objekt. Oko dvije minute nakon toga na snimci se može vidjeti kako osumnjičenik odlazi s kutijom za alat, dok nesretna djevojčica trčkara za njim.

U posljednjoj objavi oko 19 sati po našem vremenu policija je navela da i dalje traži osumnjičenika sa snimke.

Ključne riječi

Komentara 1

TH
thu
22:01 17.01.2019.

Čakovečki...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije