Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sletio u kanal

VIDEO Nevjerojatna snimka: Pijan izašao na krov auta i vozio - nogama

09.11.2021.
u 10:10

Na snimci se vidi kako je čovjek izašao tijelom kroz pomični krov na vozilu te volan okreće uz pomoć nogu.

U mjestu Okoli sjeverno od Siska u nedjelju oko 11 sati snimljen je jedan vozač koji je svojom vožnjom ugrožavao sigurnost u prometu.

On je, naime, kako navodi portal Danica koji je objavio snimku, u alkoholiziranom stanju upravljao automobilom - nogama!

Na snimci se vidi kako je čovjek izašao tijelom kroz pomični krov na vozilu te volan okreće uz pomoć nogu. U jednom času zbog toga je skoro izletio na desnu stranu ceste u polje, ali se sa sporednog puta uspio vratiti na glavnu cestu. Potom ulazi u automobil, stišće gas i juri prema oštrom desnom zavoju stotinjak metara dalje.

Taj zavoj, međutim, nije uspio svladati. Izletio je s ceste lijevo u kanal. Srećom, prošao je bez posljedica.

Sisačka i zagrebačka policija nemaju zaprimljene dojave o toj nesreći, a jedan izvor je za Danicu potvrdio kako su automobil izvukli dok se nesavjesni vozač otišao otrijezniti.

Komentara 5

BO
borcanac
13:16 09.11.2021.

Uj srecom prosao bez posljedica Upravo obratno

BO
borcanac
13:14 09.11.2021.

Budala i korova ce uvje biti

DU
Deleted user
10:39 09.11.2021.

Spomenutom vozaču oduzeti trajno vozačku i točka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije