Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije li pretjerao?

VIDEO Mjesecima susjede maltretirao preglasnom glazbom, evo kako mu je jedan stao na kraj

napao susjeda
Foto: Screenshot
1/2
13.03.2019.
u 11:06

Nadzorna kamera zgrade snimila je trenutak obračuna sa susjedom koji je druge terorizirao bukom iz svoga stana

Mjesecima je izluđivao svoje susjede jedan mladić u ukrajinskom Kijevu puštajući preglasno glazbu unatoč upozorenjima. Nitko mu nije mogao stati na kraj.

Sve dok jedan susjed nije odlučio uzeti stvar u svoje ruke, zbog čega bi mogao i kazneno odgovarati.

Naime, nadzorna kamera zgrade u ulici Kalniševskogo snimila je trenutak obračuna sa susjedom koji je druge maltretirao bukom iz svoga stana.

Mladiću je na ulazna vrata pokucala mlada djevojka, dok se muškarac, inače njezin otac, skrivao iza vrata. Kada joj je mladi susjed otvorio vrata počela je razgovarati s njim, no onda je u stan ušao otac i napao mladića.

– Dobro, jesi li čuo dovoljno glazbe, pitam te? – galamio je napadač na susjeda koji je ležao na podu dok ga je ovaj udarao nogama.

Nakon što se snimka napada proširila internetom, ostali susjedi priznali su da ih mladić po imenu Edik dulje vrijeme maltretira preglasnom glazbom, međutim smatraju da je otac djevojke koja je pokucala na vrata ipak pretjerao sa svojom reakcijom.

– Ne znam hoće li žrtva tužiti napadača, no mislim da će, ako ih identificiramo, biti kažnjeni – rekla je jedna susjeda.

Komentara 58

DU
Deleted user
11:45 13.03.2019.

Kad svojom bahatošću i nemarom drugima nanosiš uznemiravanje i bol, očekuj uznemiravanje i bol. Takve budale ne razumiju drugi rječnik osim batina jer se inače ne bi ponašali kao budale.

Avatar Danijel.Hrzic
Danijel.Hrzic
11:47 13.03.2019.

Ne znam dali je nastavio sa glasnom muzikom, nekako mislim da je shvatio poruku, neki to tek na ovakav način shvate!

VP
VP1955
11:42 13.03.2019.

Nažalost očito ni tamo se zakoni i pravila ne poštuju i ne provode isto kao i kod nas!!! Ljudi uzimaju pravdu u svoje ruke i rješavaju probleme, druge im nema!!!.Strašno, ali vjerojatno u ovom slučaju bude učinkovito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije