Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav sretnik

Izbjegao sigurnu smrt: Prolazio kraj kafića, pogledajte što se dogodilo sekundu kasnije

pješak
Foto: Screenshot Facebook
1/2
11.03.2019.
u 09:36

Zastrašujuća scena snimljena je jučer u ulici Stoke Newington High Street u istočnom Londonu

Nadzorna kamera snimila je nevjerojatan trenutak u kojem je jedan pješak pukom srećom izvukao živu glavu nakon što je prolazio pokraj zgrade s koje su se nekoliko sekundi kasnije srušile cigle.

Zastrašujuća scena snimljena je jučer u ulici Stoke Newington High Street u istočnom Londonu, a na njoj se vidi kako muškarac prolazi pokraj jednog kafića, a trenutak kasnije velika količina cigli pada sa zgrade.

Cigle su se odlomile s vrha zgrade i pale su na nogostup, a do toga je došlo zbog jakog vjetra koji je puhao, ali i očite dotrajalosti zidića.

Na teren je odmah izašla londonska vatrogasna postrojba koja je očistila ruševinu te je izvijestila kako nitko, srećom, nije ozlijeđen.

>> Ovim se šokantnim situacijama nitko nije nadao, a uhvatila ih je kamera

pješak
1/29

Komentara 3

Avatar Apsalar
Apsalar
10:11 11.03.2019.

Jel cafe Vintage ili nije.

DA
damascus
14:07 11.03.2019.

Ovo je patka, svakako nije u pitanju nadzorna kamara jer ova snimka je nastala mobitelom iz ruke. Zato i podrhtava.

ST
strike
15:06 11.03.2019.

Zbog jakog vjetra se trese

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije