Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
narušeno zdravlje

VIDEO Još jedna snimka Putina uzburkala javnost: Što to radi s nogama, je li bolestan?

storyeditor/2022-06-14/putin_1.JPG
Foto: SPUTNIK
1/5
15.06.2022.
u 13:38

Za govornicom se vidi kako mu se tresu noge te se rukama pridržava za postolje

Već dulje se nagađa da je ruski predsjednik Vladimir Putin narušenog zdravlja. Špekulacije o lošem zdravstvenom stanju ruskog predsjednika sve su češće od početka ruske invazije na Ukrajinu. Tako se, primjerice, pretpostavlja da boluje od raka ili Parkinsonove bolesti, no službene potvrde ni za jednu od tih tvrdnji nema. Do sada je niz snimki izašlo u javnost o neobičnom ponašanju Vladimira Putina. Sada se pojavila i još jedna.

Naime, tijekom dodjele nagrade ruskom redatelju Nikiti Mihalkovu Putin je održao govor. Na snimci ceremonije, koja se proširila društvenim mrežama, vidi se kako se Putin ljuljao tijekom dodjele nagrade. Za govornicom se vidi kako mu se tresu noge te se rukama pridržava za postolje. 

Podsjetimo, prije nekoliko dana, insajder iz Kremlja  tvrdio je da su Putinu njegovi liječnici savjetovali da ne drži duge govore i pojavljivanja. Nedavno je šef ukrajinske obavještajne službe general bojnik Kyrylo Budanov rekao za Sky News da je Putin u "vrlo lošem psihičkom i fizičkom stanju i jako je bolestan".

Također, nedavno se pojavila i informacija da u povjerljivom američkom izvješću stoji da je Putin u travnju bio podvrgnut liječenju od uznapredovalog raka, rekli su za Newsweek tri čelnika američkih obavještajnih službi koji su pročitali izvješća. Obavještajci tvrde i kako je u ožujku došlo do pokušaja atentata na Putina. 


 
Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
12:08 16.06.2022.

Ma dosadni ste više s tim analizama svakog Putinovog pokreta,da je on u tako kritičnom stanju kako se tu prikazuje,puno lošije bi izgledao,meni bašš i ne izgeda ko da je na umoru

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:53 16.06.2022.

"Što to radi s nogama, je li bolestan?" - bolesna je ova "analiza".

TA
tabula
15:32 15.06.2022.

Bolestan je, kako nije, nabrojali ste mu dosad jedno dvadeset i pet bolesti, a pri tom je i umro otprilike tri četiri puta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije