Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLJE TO NEGO PAUK

VIDEO Dvojac iz Zagreba oduševio Hrvatsku: Zasmetao im auto na putu, pa ga se 'kreativno riješili'

Foto: Prometne zgode i nezgode
22.10.2021.
u 16:06

Sreća na njihovim licima je i više nego očigledna, a nevjerojatan trenutak objavila je popularna Facebook stranica Prometne zgode i nezgode.

Za vozača nema ničeg iritantnijeg od loše parkiranog automobila usred ulice zbog kojeg se ne može proći. I dok većini preostaje da im pošteno opsuju sve i nastave svojim putem, dvojac iz Zagreba pokazao je da postoji rješenje. 

Snimka dvojice muškaraca kako podižu omanji crveni automobil u Gajevoj ulici i pomiču ga sa strane kako im ne bi smetao oduševio je cijelu Hrvatsku. Sreća na njihovim licima je i više nego očigledna, a nevjerojatan trenutak objavila je popularna Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. 

 

Snimka je oduševila mnoge, ali neki su ipak imali malo 'brutalnije' ideje oko toga što se trebalo napraviti. 

-  Ako već izlazim, stavio bih ga na pola trotoara (ili nekog drugog parkiranog auta) da mu ispuste gume i potrgaju brisače i onda da još spuši kaznu - predložio je jedan vozač. 

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
22:20 22.10.2021.

Namješteno! I problem nije u malom crvenom autu, koji je minimalno van obilježenog parkirališnog mjesta, već u krkanu koji se sa svojim srebrnim Renaultom parkirao nasred ceste!!!

SL
slavenZadravec
19:50 22.10.2021.

Zgodno, ali ovo je rijetko primjenjivo rješenje. Naime, najšeće su ovako parkirani krkanomobili, a oni imaju oko 2 tone.

SJ
Samo ja
17:00 22.10.2021.

Oduševio sve u kući od novinara koji nije novinar nit će biti novinar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije