Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASTRAŠUJUĆE!

VIDEO Čak 11 tisuća policajaca upalo u zloglasni zatvor pod kontrolom bandi

23.09.2023.
u 13:38

Zatvor Tocoron je inače dom kriminalne skupine poznate kao Tren de Aragua, za koju se vjeruje da iz zatvora planira brojne zločine.

Venezuelanska vlada objavila je u srijedu da je poslala čak 11 tisuća policajaca u zatvor Tocoron u pokušaju da "stanu na kraj organiziranim kriminalnim skupinama" koje djeluju u toj ustanovi. Riječ je, inačey, o notornom i prenapučenom zatvoru, koji se smatra jednim od najnasilnijih u Venezueli.

Zatvor Tocoron je inače dom kriminalne skupine poznate kao Tren de Aragua, za koju se vjeruje da iz zatvora planira brojne zločine.

Venezuelanski zatvori poznati su po lakoći s kojom zatvorenici imaju pristup oružju, telekomunikacijskim uređajima i drogama. Reuters nije mogao potvrditi datum snimanja video, no kako navode logotip službene uniforme odgovara službenom vladinom znaku kaznenog odjela koji se nalazi na provjerenim web stranicama.

VIDEO: Pogledajte privođenje osječkog policajca (27) osumnjičenog za ubojstvo djevojke (21)

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije