Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PROPUSTITE

Večernji zbog velikog interesa danas ponovno daruje hrvatski pravopis - Hrvatski za svaki dan!

savjetnik
Foto: VL
1/3
08.02.2017.
u 00:00

HEP, Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje i Večernji list daruju vam jedinstveni priručnik u kojem možete pročitati brojne savjete vrhunskih stručnjaka.

Ne znate kako pravilno napisati poslovnu e-poruku ili poziv na sastanak? Niste sigurni kako napisati molbu ili zapisnik? Želite izbjeći pogreške u pisanju i naučiti pravilni hrvatski jezik?

Ne brinite! Zbog velikog interesa danas, 8. veljače, samo uz tiskano izdanje Večernjeg lista na dar ponovno poklanjamo pravopisni i jezični savjetnik – Hrvatski za svaki dan.

HEP, Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje i Večernji list daruju vam jedinstveni priručnik u kojem možete pročitati brojne savjete vrhunskih stručnjaka.

Stoga trk na kioske i ne propustite savjetnik koji će vam pomoći riješiti jezične nedoumice. Ovaj jedinstveni priručnik, koji će vam omogućiti da svoju komunikaciju podignete na višu jezičnu razinu, neka bude nezaobilazno štivo u vašem domu!

Foto: VLm

Komentara 26

LE
Lenjin
15:12 07.02.2017.

Prvo podjelite vasim zaposlenicima.

TH
thekurcula
17:01 07.02.2017.

Htedoh i ja nešto slično da napišem ali bio si brži!

JU
jure11
17:55 07.02.2017.

Pošto sam slovenac, opet sam dobio : OBAVIJEST Poštovani, prekršili ste pravilo broj 5 komentiranja na portalu Vecernji.hr. Sankcija za to je lakša opomena. Ukoliko unutar 7 dana dva puta prekršite pravila pod brojevima 3, 4, 5, 6, 7 i 8 komentiranje na portalu Vecernji.hr će Vam biti onemogućeno na 48 sati. Ništa nisam napisao čudesnog, moderator samo me radira. Obaveštavam opet direktora njegovog na privat mail, pa da vidimo, ko če prvi popustiti. Slava moderatoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije