Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na koga liči

Već su mu našli dvojnika! Na koga vas podsjeća novi papa?

papa duplić
Screnshot/Reuters/PIXSELL
13.03.2013.
u 21:35

Iako je papa osam godina stariji od glumca, bez problema bi mogli zamijeniti uloge.

Na koga vas podsjeća novi papa? Katolička crkva dobila je novog poglavara, a mediji su mu već pronašli slavnog dvojnika.

Tako Huffingtonpost piše da kardinal Jorge Mario Bergoglio i glumac Jeffrey Tambor imaju velike sličnosti. Iako je novi papa Franjo osam godina stariji od glumca, bez problema bi mogli zamijeniti uloge, primjećuju komentatori. Neki komentatori pak smatraju da novi papa liči na pokojnog Pantelija Topalovića iz filma "Maratonci trče počasni krug".

>> Sve o izboru novog pape pročitajte u našem specijalu

Novi papa je Franjo I. - kardinal Bergoglio iz Argentine

 

Komentara 1

TR
tralala
23:31 13.03.2013.

Više liči na Davorina Rudolfa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije