Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brza intervencija

Vatrogasci spašavali bebu koja je ostala zaključana u stanu: 'Prije nego počnete osuđivati roditelje, razmislite'

DVD Ludbreg
Foto: DVD Ludbreg
1/4
20.09.2022.
u 16:52

Molimo sve one koji misle osuđivati roditelje koji se nađu u ovakvoj situaciji da prije komentara dobro razmisle, poručili su vatrogasci na Facebooku

Ludbreški vatrogasci u utorak prijepodne izvijestili su o intervenciji, spašavanja bebe iz stana. Dojavu o potrebi otvaranja stana u Ulici Alojzija Stepinca dobili su u 10,44 sati. 

"Stotinu intervencija poput ove današnje ni jednom pripadniku naše interventne postrojbe ne bi bilo previše. Ovu svrstavamo definitivno u one kojih je najmanje, a čine nam posebno zadovoljstvo te uljepšavaju ostatak radnoga dana. Dojavu dobivamo u 10:44 sati od strane građana o potrebi otvaranja stana u ulici Alojzija Stepinca. Na mjesto izlazimo sa 2 vozila i 10 vatrogasaca. Osiguranjem okolnog parkirališta te uporabom naše trodijelne rastegače dolazimo do prozora na 3 katu koji je ostavljen otvoren. Bez potrebe za upotrebom dodatne sile ulazimo u prostor stana te otvaramo vrata u kojem nam je pripremljen najslađi mogući doček, predivan osmjeh tromjesečne bebice.

Završetak intervencije bilježimo u 11:20 sati.

Ps. Molimo sve one koji misle osuđivati roditelje koji se nađu u ovakvoj situaciji da prije komentara dobro razmisle. Roditeljske obaveze su ogromne, a tu je još i briga za cijelo kućanstvo… Ovu su zaista sitnice… Neizmjerno nam je drago da se na ovaj, zaista poseban način, možemo povezati sa našim dragim sugrađanima. Tu smo za sve Vas!

Molimo lajk za našu, dosad, najslađu sliku sa intervencije", poručili su na Facebooku. 

Foto: Screenshot

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MalenaB.
MalenaB.
17:40 20.09.2022.

Mislim,ne znam kaj reći na ovo ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije