Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSKOK ILI CRNOKRPICA?

Rovinjski vatrogasci iz debla u parku izvukli zmiju, odmah pokrenuta rasprava o kojoj je vrsti riječ

Foto: Vatrogasci Jvp Rovinj-Rovigno
1/3
25.08.2022.
u 09:48

Deblo služi kao stol u parku, a u prorezu je uočena zmija. U pomoć su odmah pozvani vatrogasci koji su zmiju uspješno vratili u prirodu.

Rovinjski vatrogasci jučer su imali neobičnu intervenciju kada su pozvani zbog zmije koja se zavukla u deblo u jednom rovinjskom parku. 

Naime, deblo služi kao stol u parku, a u prorezu je uočena zmija. U pomoć su odmah pozvani vatrogasci koji su zmiju uspješno vratili u prirodu. 

 

- Još jedan poskok uspješno izmješten van urbane sredine - objavili su vatrogasci, no većina se složila kako nije riječ o poskoku nego o crnokrpici, poluotrovnici. Naime, njezin otrov u roku od nekoliko minuta paralizira sitni plijen, no za čovjeka je bezopasan.

- Veliko hvala ekipi vatrogasaca, dva dečka i zapovjednik. Takva mirnoća, rutina, brz dolazak i samo postupanje, pljesak turista na kraju za točku na i. Hvala još jednom - komentirao je jedan od očevidaca.

Ključne riječi

Komentara 3

TE
Teig1
10:48 25.08.2022.

Izgleda jedan mladi kao i puno njih prinuđenih na rad van domovine.

Avatar utunelu
utunelu
09:58 25.08.2022.

poskok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije