Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URNEBESAN POTEZ

FOTO Oproštaj sa stilom: Riječki vatrogasci na originalan način se oprostili od svog kolege koji odlazi u Zagreb

Foto: JVP Zagreb
1/3
31.08.2022.
u 09:32

Ovu 'spačku' objavila je JVP Zagreb na svom Facebook profilu i tako izazvala smijeh među brojnim korisnicima

Da odlasci naših dragih kolega na druga radna mjesta znaju biti dirljiva, pokazali su i riječki vatrogasci koji su odlučili svom kolegi priušititi oproštaj kojeg će zasigurno pamtiti. 

Naime, vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Rijeka odlučili su se pozdraviti sa svojim kolegom koji odlazi u JVP Zagreb i to na inovativan način - oblijepili su mu automobil naljepnicama. 

Ovu 'spačku' objavila je JVP Zagreb na svom Facebook profilu i tako izazvala smijeh među brojnim korisnicima. Automobil mladog vatrogasca bio je u potpunosti prekriven post it naljepnicama, a na haubi je bilo ispisano i 'Zagreb'. Ostavili su i malu poruku.

''Voli te II. smjena'', pisalo je na naljepnicama. 

Vatrogasci JVP-a Zagreb zahvalili su se kolegama. 

''Zahvaljujemo se dragim kolegama iz JVP Rijeka na pozdravima u Zagreb koje su poslali po mladom kolegi koji je odradio zadnju smjenu u Rijeci prije odlaska na novo radno mjesto u JVP Zagreb'', napisali su.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije